Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

CB ALGEMESÍ 65 – 30 INFANTIL GRANA

(8-4/10-2/6-6/10-1/9-4/6-9/8-2/8-2)

L’Infantil grana va tindre una millor eixida a la pista que en partits anteriors, on amb un parell d’accions afortunades del contrari i tres tirs lliures fallats per part nostra els posen 8-4 a la fi del primer parcial. L’equip estava concentrat i movent el baló bé en atac, forçant penetracions i tirs. Al segon parcial el contrari va carregar més el rebot, i gràcies a cistelles de prop de l’anella agafaren un avantatge de 12 punts. A més, els nostres no circulaven el baló i els tirs i les penetracions no foren còmodes. El tercer període l’infantil grana donà una sensació de milloria i el joc era fluït, fruit d’això anotem tres cistelles per una del contrari, retallant la diferència a vuit punts, però a l’últim minut dos cistelles dels seus jugadors grans igualen el parcial a 6. El quart període va ser una còpia del segon, baixant la intensitat en les dos parts de la pista, el marcador es disparà al 34-13 al descans.

Al canvi de part els nostres jugaren amb un equip baixet però intentant donar moviment al joc d’atac, però el contrari es va imposat clarament al rebot. Gran sisè parcial, on pressionat a tota la pista i forçat moltes pèrdues del contrari, fèiem un 2-9 a falta d’1 minut (havent fallat 3 tirs lliures més que podien haver-nos donat major avantatge), però com al tercer parcial, a l’últim minut el contrari ens va fer dos cistelles. Els dos últims quarts l’equip ha lluitat, i a pesar d’un marcador clarament advers, l’equip ha forçat llançaments de tirs lliures (4 fallats a cada període), i en defensa tots els punts arribaven dels seus jugadors grans.

 

A pesar del resultat, la sensació ha sigut de milloria, pressionant bé la línia exterior contraria (pocs punts dels seus jugadors exteriors) i no donant les facilitats per a anotar al contrari.

JOVES ALMASSERA 30 – 91 INSTITUT JARQUE NBALZIRA

PARCIALS: (4-14/2-8/7-5/2-12/2-8/2-14/5-16/6-14)

A Almassera, en un partit jugat en pista exterior, amb un oratge que no acompanyava massa per a disfrutar del basquet (fred i vent), i contra el cuer del grup (un equip que encara no ha aconseguit cap victòria en la present temporada), els nostres infantils retrobaren el camí de la victòria després de sofrir les dues primeres derrotes del campionat.


El joc va ser dominat des de el primer moment, tant a nivell defensiu (bona aportació rebotejadora de l’equip durant tot l’encontre, destacant Jorge i Carlos), com ofensiva (també Carlos màxim encistellador), davant la feblesa del contrari, que en cap moment va poder parar els nostres.
Poca historia en una jornada on hi ha que destacar el bon nivell general, a excepció d’un molt preocupant percentatge de tirs lliures (1 de 19), que de segur havera passat factura en un altre partit mes igualat.
Així pues, nou pas endavant dels xicons esperant els propers partits davant Tavernes i Gandia (que sorprenentment ha perdut a casa davant Martínez Valls), jocs que molt probablement marcaran les possibilitats de classificació per a la propera fase. Deuran enfrontar-los amb la intensitat que ells saben aplicar, però des del principi de l’encontre, on sembla que de vegades es despisten un poquet…..
Ànim i força, i a entrenar dur!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials