Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

ALEVÍ PISCINAS AQUA ALZIRA 44 – 66 ALGINET

(2-17/16-11/2-7/6-6/6-9/9-16)

l’Aleví Piscinas Aqua no pot amb un Alginet que aprofita el mal primer quart dels nostres per mantindre les distancies i endur-se el partit.
Aleví Piscinas Aqua vs Alginet (3)
Partit molt complicat el que va tindre l’Aleví Piscinas Aqua Alzira front l’Alginet. El nostre Aleví va eixir molt relaxat, fruit d’això va encaixar un parcial de 2-17 en el primer quart, amb penetracions constants i tirs exteriors de l’Alginet. En el segon quart l’equip es va recomposar i va apretar molt mes en defensa. Va aconseguir atacar en mes fluidessa gracies a l’encer de Enric (6 punts en total) i Ferran (màxim anotador amb 12 punts seguit per Carla amb 7). El tercer període va ser el mes decisiu amb poques cistelles per als dos equips, arribant al descans am el marcador 20-35 per als visitants.

En la represa les defenses dominaven el joc i cap equip aconseguia arribar a la cistella amb comoditat. 6-6 en aquest període. El quint va continuar amb la mateixa tònica però l’Alginet gracies al tir exterior va ampliar el seu avantatge. El Piscinas Aqua Alzira no era capaç de retallar les distancies i el temps anava esgotant-se. En el període definitiu l’Infantil ho va donar tot per intentar remuntar però la renda de l’Alginet era massa gran. El contrari aconseguí augmentar encara mes la distancia en els marcadors degut a les nostres precipitacions deixant el marcador final en 41-66.
Aleví Piscinas Aqua vs Alginet (6)

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials