Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Estos son els encontres d’aquest cap de setmana per al NBAlzira. Cinc partits en el Fontana Mogort d’Alzira. No podeu faltar!

 

CB Quart Vs. NBAlzira Sénior “A” Masc.

Diumenge 5 de Febrer a les 19.00 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 15.

El Sénior A va ser capaç de encadenar un bon grapat de partits guanyats de forma consecutiva en els primers encontres de la lliga. Ara, acabada de començar la segona volta, podrà repetir els mateixos partits guanyats de forma consecutiva? Ara toca visitar el penúltim classificat, el CB Quart que te tres victòries i 11 derrotes. Els nostres estan en la posició sisena amb 8 i 6. El partit d’anada va ser victòria per als nostres com a locals per 87-77.senior a vs tavernes (11)

Rolser Pedreguer Vs. NBAlzira Sénior Femení.

Diumenge 4 de Febrer a les 17.00 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 15.

Amb la confiança de la victòria en la jornada anterior, el nostre Sènior Femení visitarà al equip de Pedreguer que està justament classificat una posició per davant, per el que l’encontre s’entoixa igualat i decisiu per continuar pujant llocs en la taula. Mentre que les nostre estan en la posició onze amb 3/9, el Rolser Pedreguer està el que fa deu amb 4/8. En l’anada en Alzira la victòria va ser per al Rolser per 35-60. Demostrar la millora de l’equip serà essencial per a que aquest partit siga mes disputat i se puga optar a la victòria.
 

 

Chem Mecanitzats Algemesí Vs. Blasmetal Aluminis NBAlzira Senior “B”

Dissabte 4 de Febrer a les 19.00

Categoría Primera Zonal. Jornada 15.

Un altre partit complicat el que li espera al Blasmetal Aluminis en la pista del equip amb millor físic de la categoria. L’Algemesí que va guanyar als nostres amb solvència en l’anada està classificat en la posició segona amb només dos derrotes, les quals s’ acaben de produir als dos últims partits de manera consecutiva. Els nostres tindran que jugar centrats al cent per cent per fer un bon paper en casa del veí, el qual voldrà revertir la ratxa negativa i obrir una nova línia de victòria. Aquestos son els encontres de la pedrera:

Junior Base Sportleader NBAlzira descansa aquesta jornada.


junior base vs algemesí (13)

 

 

Gurphac NBAlzira Cadet Masc. Vs. Dènia 97

Dissabte 4 de Febrer a les 09.00.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 13.

El sèptim classificat ens visita. Vist el nivell de joc, disciplina i exigència del Cadet Gruphac no deuria tindre problemes per guanyar a un rival al que ja guanyà a sa casa per 28-70. Això si, no valdrà cap confiança, tots els equips milloren a mesura que passen els partits i de segur que el Dènia es un d’ells i vindrà a ficar-ho difícil al líder.Cadete Gruphac vs Cadete Grana (21)

 

NBAlzira Cadet Grana Vs. Algemesí

Dissabte 4 de Febrer a les 10.45.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 13.

L’Algemesí només du tres victòries en la lliga i forma part dels equips endarrerits en la classificació. Ara, com a visitant, deuria ser un rival assequible per al Cadet Grana que deu donar un pas endavant per aconseguir resultats positius en aquesta segona volta.
Cadete Gruphac vs Cadete Grana (24)

Jovens Almassera Vs. NBAlzira Cadet Fem.

Diumenge 5 de Febrer a les 17.00 hores.

Categoria Cadet Fem. I.R. Preferent. Jornada 13.

Partit igualat el que esperem en Almassera on l’equip local, dècim en la taula, i el nostre Cadet Femení que es onzè, ho donaran tot per augmentar el nombre de victòries. Els dos equips estan necessitats de bons partits, així que la lluita serà màxima en cada un dels quarts. Amb intensitat en tots els minuts del partit, el Cadet Femení, deuria endur-se una victòria que les done confiança per afrontar el que queda de lliga que no es tant i sobretot desquitar-se de l’ ajustada derrota que sofriren a casa davant aquest rival.


cadete femenino vs enguera (2)

 

Instituto Jarque NBAlzira Infantil Masc. Vs Tavernes

Dissabte 4 de Febrer a les 10.45 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Preferent. Jornada 13.

Partit dels grans de nou per als de Toni Salom que s’enfrontaran al Tavernes, equip classificat un escaló per baix dels nostres en la tercera posició, això sí, amb el mateix rècord, deu victòries i dos derrotes. El seu atac fa mes punts, però en canvi la nostra defensa permet menys punts. Així doncs, partit igualat per la lluita de la segon plaça. 74-79 va ser el resultat del partit de la primera volta.Carlos Hungría

 

NBAlzira Infantil Grana Masc. Vs. Tavernes “B”

Dissabte 28 de Febrer a les 09.00 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Zonal. Jornada 13.

Els xavals de Vicent Hervás rebran al Tavernes “B”, un altre equip de  la part baixa de la taula, que al igual que l’Infantil Grana, busca victòries de forma urgent. El partit de la primera volta va suposar la primera i única victòria per al Tavernes “B” en el que va de lliga. Esperem que amb l’experiència ja adquirida els nostres no deixen escapar aquesta oportunitat de fer un bon resultat i no deixar que el Tavernes “B” ens empate en victòries, ja que el nostre infantil compta amb dos partits guanyats.Basquet Infantil B_Canals (3 of 4)

 

 

 

Canals Vs. NBAlzira Piscines Aqua Alzira

Dissabte 4 de Febrer a les 12.00 hores.

Categoria Aleví Masc. NP1. Jornada 13.

Partit on el Aqua Alzira daura demostrar la milloria en el seu joc i poder aconseguir la Victoria davant el Canals que esta amb sols una victòria per 3 del Aqua Alzira. Esperem un bon treball per part de tots els jugadors i seguir creixent  com a equip.

alevín piscinas aqua vs picken claret (9)

Manuel Vs. NBAlzira Aleví Grana.

Dissabte 4 de Febrer a les 10.00 hores.

Categoria Aleví NP València. Jornada 10.

Desprès de l’ultima derrota inesperada contra l’Alberic, ara toca un altre equip situat a la part baixa de la classificació, el Manuel, on l’aleví grana deura aconseguir una victòria en la seua última jornada de la primera fase i així acabar amb bon sabor de boca.aleví grana vs genovés

La Encarnación Vs. NBAlzira Benjamí Digitimpres.

Dissabte 4 de Febrer a les 12.00

Categoria Benjamí NP1 Jornada 13

Després de la jornada de descans el Benjamí Digitimpres viatjarà a Sueca per enfrontar-se La Encarnación que està classificat just una posició per davant dels nostres menuts però amb les mateixes victòries, dos, i derrotes, set. Va que podem!


 

Vos esperem!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials