Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir


Un molt bon inici de partit i la superioritat en el rebot dona la victòria als nostres en la visita a Canals per 32-57.

(1-12 / 4-9 / 5-9 / 6-11 / 9-7 / 7-9)

Visitava el dissabte el nostre Aleví Piscinas Aqua la pista del Canals amb ganes de guanyar i demostrar la bona evolució en el joc que saben fer els de Fran Pérez “Villa”.

Ja des del primer període, amb una molt bona intensitat defensiva, amb domini del rebot que permetia eixir a la contra, el Piscinas Aqua Alzira aconseguí un parcial de 1-12. En el dos següents quarts continuà la mateixa intensitat i s’aconseguia anotar amb certa facilitat, inclòs el rebot ofensiu començava a tindre color visitant, tenint nombrosos atacs amb tres i quatre oportunitats d’anotar. Així doncs, s’arribava al descans amb un resultat de 10-30.

Després del descans el Canal reaccionà tímidament amb un parcial de 6-0 donant-los esperances per a la remuntada, però els nostres saberen contrarestar el joc local i tornant a les bones defenses i dominant en la pintura no patiren per endur-se una treballada victòria.

En aquest partit mereixen menció especial els jugadors interiors com Carles Soler amb 10 rebots i Carla amb 9. Gracies al seu domini baix els taulers, donaren opcions per a correr al seu equip. En l’apartat anotardor, Ferrán Andrés amb 19 punts va ser el mes destacat.

alevín piscinas aqua vs picken claret (9)

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials