Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El Chem Mecanitzats Va de Basket Algemesí s’endugué la victòria sense massa complicacions per 57-39, en un partit amb poc encert en atac per part del nostres

Blasmetal Aluminis

Malgrat l’acceptable intensitat defensiva del Blasmetal Aluminis que no va permetre al Va de Basket obtindre les mateixes rendes que en el partit d’anada, la poca claredat i el poc encert en la línea de tirs lliures dels nostres, impediren apropar-se als locals en el marcador durant tot l’encontre.

Ja des del primer quart es va poder veure quina seria la tònica de l’encontre, bona defensa i atacs poc clars per parts dels visitants i joc mes consistent i efectiu del Va de Basket. Així doncs, el primer parcial va ser per als locals per 16-10.

En el segon quart va ser el pitjor parcial, hipotecant clarament les opcions a victòria. Encara que la defensa només va permetre 12 punts al Va de Basket, els nostres no foren capaços de sumar mes que 4 punts, víctimes també de un percentatge de tirs lliures molt roin, malbaratant les oportunitats de sumar en el marcador desprès de bones accions d’atac que el Va de Basket parà amb falta. Al descans s’arribava amb 28-14 per als locals.

El inici de la segon part va ser millor per al Blasmetal Aluminis de cara a l’anella, però el Va de Basket reprimia qualsevol parcial dels nostres. 18-12 en aquest quart.

En l’últim quart, amb poques opcions de victòria i amb els menys habituals en la pista, s’aconseguia guanyar el parcial per 11-13 per finalitzar 57-39 per als locals.

Després d’aquesta derrota el Blasmetal Aluminis queda en la posició vuitena, quatre per damunt del pròxim rival a casa El Perelló Casa Eusebio Rte.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials