Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Juancar

Juancar va ser el jugador més destacat del partit amb 27 punts, que li han servit per a proclamar-se un dels MVP de la jornada.

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira es va imposar en la visita a la pista del CB Quart per un resultat de 64-85. Després de dominar amb comoditat durant la primera part, amb avantatges que van arribar fins als vint punts, un mal tercer quart va estar a punt de costar-li la victòria al conjunt que entrena Alberto Lahoz. El CB Quart va arribar a empatar l’encontre en el començament de l’últim període, però l’equip alzireny va ser capaç de reaccionar a temps i, amb un parcial de 2-26, es va emportar una important victòria.

El Nou Bàsquet Alzira, que arribava al partit amb tres baixes importants, com Alberto, David i Salva, va trobar en la parella formada per Juancar i Rober, amb el seu domini baix de les dos cistelles, al referent en el joc interior que necessitava.

El CB Quart va plantejar una defensa en zona d’inici que era neutralitzada tot just començar pel Nou Bàsquet Alzira a base triples (fins a tres, dos de Juancar i un de Pau). A l’encert en els llançaments exteriors s’unia la superioritat en el rebot dels nostres jugadors interiors, que permetia eixir ràpid al contraatac i establir els primers avantatges en el marcador (4-13; min. 4).

L’equip de l’Horta va canviar a defensa individual en un intent de frenar la ratxa i el Nou Bàsquet Alzira va acabar d’imposar el seu domini en la pintura de la mà de Juancar i Rober, i la seua major qualitat ofensiva. En els instants finals, un parcial de 0-9 servia per a anar-se’n per davant al final del primer quart (14-28), en el qual va destacar l’aportació ofensiva de Juancar amb 10 punts.

Pau

Pau penetra a cistella davant d'un jugador del CB Quart en el partit de la primera volta.

El segon parcial va estar marcat per la poca intensitat defensiva dels homes que entrena Alberto Lahoz, que permetia als locals anotar amb un poc més de fluïdesa, encara que el Nou Bàsquet Alzira es mantenia per davant gràcies a l’aportació de la parella interior formada per Rober i Juancar. L’avantatge a favor dels nostres es va disparar fins als 20 punts (29-49; min. 17), però dos cistelles consecutives dels locals en l’últim minut deixaven el marcador en 33-49 al descans.

El tercer quart no va tenir res a vore amb el que s’havia vist fins al moment. En la represa, el Nou Bàsquet Alzira va eixir a la pista relaxat en excés i el CB Quart va aprofitar esta circumstància per a retallar distàncies (46-53; min. 25). El conjunt local plantejava una pressió a tota la pista, que va crear problemes d’inici als alzirenys.

El tècnic Alberto Lahoz no parava de moure la banqueta fent successius canvis i buscant la tecla per a trobar la reacció dels seus. Però la veritat és que la pressió no eixia bé, la defensa no funcionava i es concedien massa penetracions. A més, les faltes personals permetien als locals anar a la línia del 4,60 i continuar reduint la diferència. El tercer quart acabava amb un parcial de 20-8 i l’avantatge quedava reduït a tan sols quatre punts (53-57). Per part del Nou Básquet Alzira, apenes va destacar l’aportació de Juancar, amb 5 punts en este període.

En el començament de l’últim període, el CB Quart va arribar a empatar el xoc quan faltaven sis minuts per al final, després d’anar per darrere durant tot el partit (62-62; min. 34), cosa que va obligar al tècnic alzireny a demanar temps mort per a recompondre la situació. En el moment més crític del partit, el canvi de defensa va propiciar la reacció del Nou Bàsquet Alzira. La defensa va començar a funcionar, les recuperacions i els contraatacs van servir per a vèncer la resistència del CB Quart i aconseguir un parcial de 2-26 en els últims sis minuts que certificava la victòria per 64-85.

Al remat, el Nou Bàsquet Alzira va aconseguir un important triomf en un partit en què va jugar a ratxes i sense continuïtat. Quan l’equip va apretar l’accelerador en l’últim quart, es va emportar la victòria per 21 punts. Com a notes positives, es pot destacar el debut amb el primer equip de Raúl Cebrián i Carles Chafes. El dissabte que ve, el conjunt alzireny rep al CD Don Bosco al pavelló Fontana Mogort. Vós esperem a tots…

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials