Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Manuel 62 – 46 Aleví Grana NBAlzira (5-12 / 6-9 / 4-11 / 10-10 / 11-15 / 11-12)

L’Aleví Grana començà el partit amb intensitat defensiva i corrent al contraatac per a calfar-nos dels 2ºC que feien el dissabte a Manuel. La forta pressió va permetre anotar fàcil cistelles a MªÁngeles i Eduard.

Al segon, la entrada de Carlos España en donà un plus al rebot i a l´hora de córrer al contraatac, malgrat els problemes per atacar la zona, el marcador quedà en 11-16 a la fi del segon quart.

El tercer quart va estar dominat per els nostres grans, Carlos i Dani, on aconseguirem deixar el marcador en 15-27 al descans.

Després del descans, la tònica va ser la mateixa, pràcticament l’equip contrari no podia quasi passar de mig camp. Però tres triples mal defensats empataren el parcial a 10-10 que tant ens havia costat fer amb la pressió.

El quint quart va estar dirgit per MªÁngeles que anotà 11 punts en aquest quart, deixant el resultat en 51-36.

A l’últim quart els xiquets d’Alzira volien més i Carlos España ens va regalar un mate a dos mans impressionant que deixà a tots els pares alucinats. Després de cistelles de Marc i Carlos Enguix el resultat finalitzà en 46-62 per als xiquets de Alzira.

Enhorabona a tot l’equip de Pau Ros per aquesta victòria front un equip dur i unes condicions de fred no massa bones per a la pràctica del nostre esport. Menció especial per al mate i els 10 punts de Carlos España i per a Mª Ángeles amb 21 punts. Enhorabona nanos!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials