Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

GRUPHAC NBALZIRA 92- CB DENIA 33

(14-8 /  22-6 /  26-8 /   30-11)

Nova victòria del cadet Gruphac, front al CB  Dènia, equip que en el partit de la primera volta ens va deixar amb la sensació d’haver fet un partit fluix, lluny del nostre nivell real. Donades les circunstàncies, l’equip es va concienciar per a realitzar un bon partit i continuar creixent en el nostre joc.

Així i tot, i a pesar de les bones intencions, l’equip va eixir gelat com el matí del dissabte, -2 graus sota zero, sense la intensitat defensiva i en la press que tant ens caracteritza, permitint jugar comodament al rival, i errant situacions cómodes, jugant sense cap agressivitat cap a l’anella. El partit es mantenia igualat, amb una situació inquietant i nova per al nostre equip, per darrere del marcador amb un 6-7 als 5 primers minuts. Un temps mort, i l’eixida d’Angel, Eric i Tino, donaren molta més intensitat al joc, que provocaren ràpids contraatacs i cistelles sencilles, amb una millor circulació de baló que provocava continues avantatges, tant en el tir com en talls cap a l’anella. El quart acabava amb 14-8, després d’un parcial de 8-1 per al nostre equip.

L’equip pareixia definitivament enxufat al partit, i amb l’eixida de Kike, la intensitat defensiva va augmentar considerablement, amb l’equip realitzant perfectament 2c1 en les bandes i bots i canvis defensius que propiciaven continues errades en l’equip contrari. Cal destacar la defensa agressiva sobre el poste baix contrari, jugador per damunt de 1’90, intentant defendre-lo per davant negant-li la passada, obligant a  buscar passades per damunt. El joc estàtic també es veia afavorit per aquest nivell d’intensitat, amb un joc molt més fluid, i trobant clares avantatges amb els bloquetjos directe i indirectes, que ara si, no desaprofitarem. Un aclaridor 22-6 en aquest quart  marcava distàncies entre els dos equips en l’anada als vestidors, amb un 36-14 que manifestava la superioritat del nostre equip quan juga a aquest nivell d’intensitat.

Gruphac, líder de la categoria.

En la segona part, els nostres jugadors van voler agrair la presència i l’esforç del públic present en un matí tan gèlid, amb una intensitat i un joc dinàmic que va divertir al públic, tot sustentat amb una defensa molt agressiva, i una press que deixava poques opcions a l’equip rival. Els contraatacs van ser continuus, amb ràpides eixides i triangulacions de cert mèrit, un joc col·lectiu que refrendava el treball realitzat durant la setmana. En aquest joc ràpid i de contraatacs, Eric es va fer el clar dominador amb la seua velocitat i bona lectura dels espais a l’hora de còrrer la pista, i les bones assistències dels seus companys van fer la resta. 26-8 i 30-11, van ser els resultats del tercer i de l’últim quart respectivament, on tots els jugadors de l’equip van poder anotar i gaudir, des d’un joc intens i ple de dinamisme.

Llàstima l’eixida feta durant els primers minuts de partit, que van privar a l’equip d’arrivar als cent punts. Enhorabona xics pel treball!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials