Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Estos son els encontres d’aquest cap de setmana per al NBAlzira. Tots el equips federats, els tres sènior i el Junior Base coincideixen a casa, a mes del  Cadet Femení, el Benjamí Digitimpres i L’Aleví Piscinas Aqua que avança el seu encontre al divendres 10. En total set partits en el Fontana Mogort d’Alzira. No podeu faltar!

 

NBAlzira Sénior “A” Masc. Vs. Don Bosco (València)

Dissabte 11 de Febrer a les 18.00 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 16.

El Sènior d’Autonòmica rep al Don Bosco de València, equip al que ja guanyà, no sense dificultat, en el partit d’anada jugat en València per 52-66. Els nostres volen repetir els mateixos resultats que en la primera volta davant aquestos equips que, com el Don Bosco, estan situats a la part mitja-baixa de la taula. Els nostres amb 9-6 estan en la sisena posició mentre que Don Bosco es novè amb 5-10.

Silla vs Senior A (14)

NBAlzira Sénior Femení. Vs. Juventut Xàbia

Diumenge 11 de Febrer a les 16.30 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 16.

Amb la sorpresa de haver tingut obligatòriament, per el mal estat de la pista de Pedreguer, que suspendre el partit del passat dissabte, es presentarà el nostre Sènior Femení mes descansat del que es habitual per enfrontar-se a un equip de la part baixa de la taula, el Juventut Xàbia. L’equip alacantí esta en la novena posició, dos per dalt del nostre Sènior, amb 5-8, i guanyaren a les nostres en el partit d’anada per només 3 punts (50-47). La revenja esportiva te que arribar aquest dissabte i de pas, avançar al Pedreguer en la taula. 

 

Blasmetal Aluminis NBAlzira Senior “B” Vs. El Perelló Casa Eusebio Rest.

Dissabte 11 de Febrer a les 16.30

Categoría Primera Zonal. Jornada 16.

Encara que el partit d’anada va finalitzar amb victòria per al Blasmetal Aluminis, va ser de llarg, el partit mes poc vistos de la temporada. Amb la intenció de guanyar, com es obligat, i sobre tot, de demostrar una millora en el joc, els nostres rebran a El Perelló de vells coneguts d’aquest Club con José Grande i Juanlu Oliver. El Perelló està classificat en la penúltima posició, mentre que els nostres son vuitens.

Aquestos son els encontres de la pedrera:

Junior Base Sportleader NBAlzira Vs. Escoles Esportives Ondara.

Dissabte 11 de Febrer a les 18.30

Categoría Junior Primera Zonal.

Després de la jornada passada que fou de descans per al Junior Base, arriba l’Ondara a la nostra pista per tractar de endur-se una victòria que de segur els nostre vendran a un altíssim preu, ja que deixar les posicions capdavanteres no esta en els plans de Fran Pèrez “Villa” i els nostres Juniors que son tercers amb 10 i 3. El partit de anada finalitzà 48-64 per als nostres. L’Ondara està amb balanç positiu (8-6) en la posició setena.

junior base vs algemesí (13)

 

 

Escoles Esportives Ondara Vs. Gurphac NBAlzira Cadet Masc.

Dissabte 11 de Febrer a les 10.30.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 14.

Pot ser el d’aquest dissabte siga el partit mes complicat que puga tindre, vist el resultat de la primera part de la lliga, el Cadet Gruphac en el que queda de lliga, ja que jugarà front al segon classificat l’Ondara (2on amb 9-3) i a més a més com a visitant. En el partit d’anada, el Cadet Gruphac guanyà per 65-34. Esperem que puguen aconseguir la victòria també aquest dissabte. Lo contrari seria una gran sorpresa. Vinga xics, que ho esteu bordant!


Cadete Gruphac vs Cadete Grana (21)

 

EMB Dènia 97 Vs, NBAlzira Cadet Grana

Diumenge 12 de Febrer a les 10.30.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 14.

El Dènia rebrà al nostre Cadet Grana desprès de vindre de perdre contra l’altre Cadet del NBAlzira la setmana passada, mentre que el Cadet Grana ve de fer possiblement el millor partit de la temporada, malgrat la derrota, front l’Algemesí, on la victòria s’escapà en la pròrroga. Amb la moral alta per haver demostrat que poden competir mes i millor de lo vist fins ara, els xics de Rafa Ros ho donaran tot en casa del setè classificat.

Cadete Gruphac vs Cadete Grana (13)

NBAlzira Cadet Fem. Vs. Tavernes

Dissabte 11 de Febrer a les 10.00 hores.

Categoria Cadet Fem. I.R. Preferent. Jornada 13.

Desprès d’haver ajornat el partit de la setmana passada, les xiques de Inma rebran al Tavernes, classificat en la part còmoda de la taula amb set victòries per set derrotes. Un rival dur que obligarà a les nostres a tindre que bregar de valent per traure un resultat positiu.

cadete femenino vs enguera (2)

 

CYCA Gandia VS. Instituto Jarque NBAlzira Infantil Masc.

Dissabte 11 de Febrer a les 09.30 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Preferent. Jornada 14.

El nostre Infantil Instituto Jarque ha perdut en el que va de lliga només tres partits, tots ells en els últims quatre enfrontaments. Amb la intenció de aturar esta xicoteta crisi de resultats, els de Toni Salom visitaran el CYCA Gandia amb la intenció de donar-ho tot i oblidar-se dels últims mals resultats i tornar al mes alt de la taula el mes prompte possible. Si hi ha un equip capaç de fer-ho es aquest, ànim xicons!


Carlos Hungría

 

Moixent Vs. NBAlzira Infantil Grana Masc.

Dissabte 11 de Febrer a les 12.30 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Zonal. Jornada 14.

Amb l’alegria d’haver aconseguit una nova victòria la setmana passada, el xics de Vicent Hervàs aniran a Moixent per repetir un bon resultat davant un rival que està una posició només per darrere dels nostres amb una victòria menys. Es preveu interessant e igualat. Esperem veure la segon victòria consecutiva de l’Infantil Grana.

Basquet Infantil B_Canals (3 of 4)

 

 

 

NBAlzira Piscines Aqua Alzira Vs. Algemesí

Divendres 10 de Febrer a les 17.45 hores.

Categoria Aleví Masc. NP1. Jornada 14.

Partit que s’avança al divendres entre el nostre Infantil Piscinas Aqua Alzira (4 victòries i 7 derrotes) i l’Algemesí ( 7 victòries i 2 derrotes). L’Algemesí està classificat només una posició per davant dels nostres, així que partit igualat i vistos de veure.


alevín piscinas aqua vs picken claret (9)

NBAlzira Aleví Grana.

L’aleví Grana de Pau Ros ha finalitzat la primera fase regular de la temporada, havent quedat en la posició cinquena amb 3-7. La segon fase començarà el proper dia 18 de Febrer en casa del Carcaixent.

aleví grana vs genovés

NBAlzira Benjamí Digitimpres. Vs Genoves

Dissabte 11 de Febrer a les 11.45

Categoria Benjamí NP1 Jornada 13

El Genoves, encara que ha guanyat tres partits mes que els nostres tan sols està una posició per davant. Els nostres menuts donaran el millor per retallar distancies amb l’equip de La Costera

Benjamín vs Alginet (12)

 

Vos esperem!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials