Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Pau

Pau encara la cistella del Don Bosco en el partit de la primera volta. El base alzireny va recuperant poc a poc el seu millor nivell.

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira es va anotar un nou triomf (79-63) davant el CD Don Bosco de València, en un partit jugat a ratxes per part dels dos equips, que van resoldre els alzirenys gràcies al seu major encert en l’últim quart. Els jugadors entrenats per Alberto Lahoz, que no van practicar el seu millor joc ni en atac ni en defensa, encadenen quatre victòries consecutives que els permeten acostar-se més a la permanència.

El Nou Bàsquet Alzira va eixir més concentrat, gràcies a una bona defensa i als errors del Don Bosco, i prompte va aconseguir fer-se amb el ritme del partit i del marcador. En el minut 3, després d’un triple de Pau aconseguia la màxima diferència fins al moment (7-0; min. 3). No obstant això, poc a poc els jugadors visitants es van lliurar del domini i més quan va aparèixer el seu base Soler, qui amb dos triples consecutius va poder trencar la nostra defensa (11-8; min. 7) i deixar el resultat al final dels primers deu minuts en 15-14.

En l’inici del segon quart, un parcial de 8-0 dels nostres, amb Juancar fent mal des del pal baix, servia perquè el Nou Bàsquet Alzira recuperara la iniciativa (23-15; min. 14). Els jugadors alzirenys van incrementar la seua activitat defensiva, que va provocar dubtes i pèrdues de pilota en els contraris, encara que sense arribar a practicar el seu millor joc en atac (27-17; min. 16).

La reacció del Don Bosco va arribar en els últims instants de la primera part. L’equip visitant, comandat pel seu base Soler, que seguia anotant amb fluïdesa –20 punts en la primera part–, va aconseguir canviar la dinàmica del partit i imposar el seu joc, amb la pressió a tota la pista i una major velocitat en totes les seues accions, per a reduir la diferència (31-27; min. 18). El Nou Bàsquet Alzira es mostrava dubitatiu, amb imprecisions i escàs encert. A més, en defensa, les cames començaven a fallar i es defensava a base de faltes. Al descans s’arribava amb un avantatge de cinc punts a favor dels nostres (33-28).

Vicent Sales

En els últims instants, dos triples, un de David i un altre de Vicent, van servir per a certificar el triomf .

En la represa, els jugadors blaugranes van intentar augmentar la intensitat defensiva i, aprofitant la superioritat en el joc interior de Rober i Alberto, van incrementar l’avantatge fins als deu punts (42-32; min. 24). El tècnic visitant sol•licitava un temps mort per a reorganitzar al seu equip, cosa que va surtir efecte de manera immediata. El Don Bosco es va aplicar en defensa, incomodant als nostres jugadors, i intentava córrer sempre que podia, la qual cosa va derivar en un resultat de 44-40 (min. 25).

Alberto Lahoz va aprofitar un temps mort per a frenar l’impetu dels visitants i el Nou Bàsquet Alzira va començar a atacar la zona amb major fluïdesa, trencant-la amb els triples de Pau i les accions de Rafa i Muri. Al final del tercer quart, els alzirenys disposaven d’un avantatge d’onze punts (59-48).

El Don Bosco va eixir disposat a vendre cara la derrota en l’últim període, va apretar les dents en defensa, però de nou va tornar a cometre imprecisions i errades, fruit de l’excés de precipitació en les seues accions, que van ser ben aprofitades pels nostres jugadors per a obrir distàncies (65-51; min. 33).

Semblava que el partit es podia trencar de manera definitiva del costat del Nou Bàsquet Alzira, encara que el Don Bosco va decidir apurar les seues opcions, intentant corregir, a força de triples, els seus errors. A pesar que els visitants es van acostar a vuit punts (69-61), dos triples consecutius, un de David i un altre de Vicent van servir per a certificar el triomf dels jugadors entrenats per Alberto Lahoz (79-63).

Després d’esta victòria, el Nou Bàsquet Alzira visita el dissabte que ve la pista del CD Berenguer Dalmau, equip que va posar en dificultats als nostres en el partit de la primera volta, que va acabar amb el resultat de 69-64. Una victòria a Catarroja permetria certificar la permanència en el retorn a autonòmica. Enhorabona, xicons…

Un comentario para “EL SÈNIOR D’AUTONÒMICA SUMA UNA NOVA VICTÒRIA CONTRA EL DON BOSCO”

  • Kaplan says:

    Ànim, xicons, que ja estem més a prop de la permanència. Una victòria esta setmana a la pista del Berenguer Dalmau i ja podrem dir que estem pràcticament salvats. I, a partir d’ací, a aspirar a metes més altes. N’hi ha que ser ambiciosos. D’aon pot arribar este equip depén de vosaltres…

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials