Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Partit dur el que li va tocar jugar al Aleví Piscinas Aqua el divendres front un Algemesí que va ser totalment intractable des del minut 1 de l’encontre. L’acta es tancà encara en la primera part amb 6-57. (1-24 / 5-20 / 2-17)

L’Aleví Piscinas Aqua volia seguir demostrant la milloria dels seus últims partits, però no va poder ser. L’Algemesí va eixir com una aplanadora des del principi, apretant molt en defensa i furtant balons i entrant a cistella amb molta facilitat. Els nostres, encanvi fallaven cistelles fàcils donant-los mes opcions al contraatac.

Veient la gran superioritat del rival, els nostres començaren a baixar els brasos, ni els temps morts ni els canvis de quart serviren per a canviar la inèrcia negativa que portava el partit. Ja en el descans el marcador de 6-57 tancant acta a falta de tota la segon part.

Aleví Piscinas Aqua Alzira 2011-2012

Desprès del descans el Piscincinas Aqua va millorar sensiblement en atac, però en defensa seguia donant les mateixes facilitats que en la primera part. Un abús del tir per part de tots els jugadors, malgrat no tindre un bon avantatge, va permitir que l’Algemesí aprofitara per continuar sumant punts al contraatac.

A la fi un partit en el que quedà demostrat la superioritat del rival des del primer minut.

Ara, només queda entrenar per algun dia ser nosaltres un equip tant contundent.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials