Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

JUNIOR BASE 56- 44 ONDARA

(11-3 / 9-16 / 8-13 / 10-6 PRÒRROGA 18-6)

El Junior Base va forçar la pròrroga amb un tir de dos punts de Carlos Peris sobre la botzina. En els cinc punts extra, els nostre Junior va pasar per damunt de l’Ondara fent la meitat dels punts que havia fet fins el moment.

Partit complicat tal i com el seu entrenador Fran Pérez “Villa” preveia amb la visita de l’Ondara que va guanyar en l’última jornada al quart classificat, el Carcaixent, per 22 punts de diferència. En el primer quart el Junior Base començà amb bones defenses parant els atacs rivals, però no aconseguia anotar amb facilitat, fallant nombroses ocasions baix de l’anella, malgrat això s’arribava a la fi del primer període amb el bon resultat de 11-3.

En el segon quart l’Ondara no es va fer enrere i començà aquest període infringint un 0-10 de parcial, tenint al equip local 8 minuts sense anotar. En els últims dos minuts el Junior Base trobà de nou la forma de trencar la defensa de l’Ondara, es va refer i aconseguí anar-se’n als vestidors un punt per dalt, 20-19.

Desprès del descans el Junior Base continuava amb els mals percentatges en el tir exterior. Açò minava la moral dels nostres, cosa que va aprofitar l’Ondara per donar-li la volta al marcador i arribar a la fi del tercer quart per dalt, 28-32.

En el període definitiu continuava la baixa anotació per part dels dos equips, arribant lamentablement per als nostres als últims quatre minuts amb el marcador en contra de 30-36. Un tempos mort local i un canvi de defensa va donar el resultat esperat podent aplegar als últims instants de l’encontre amb empat a 36. En eixe moment l’Ondara va aprofitar la seua possessió de baló per anotar el que semblava la cistella de la victòria, cosa que obligà a l’entrenador local a demanar temps mort a falta de només 5 segons. La jugada dissenyada va fer que li arrivara la pilota a Carlos Peris que amb un tir de 4 metres va forçar la prórroga.

Base Alzira

Amb el sofriment patit durant tot l’encontre, la pròrroga va suposar un premi que aprofità del tot el nostre Junior Base per fer 18 punts, anotant, ara sí, tots els tirs intentants, o el que es el mateix, la meitat dels punts que havia pogut fer en els 40 minuts anteriors.

Victòria a la fi per 56-44, amb mes patiment del esperat. Destacar en la anotació a Carles Chafes (12+3) Rafa (11+2) Alex (9+1) i Carles Peris que a part de anotar l’importantissim tir per forçar la pròrroga va fer 16 punts i set rebots. De totes formes, gran actuació de l’equip sencer, enhorabona.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials