Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

CADET FEMENÍ 41-37 CB TAVERNES

(4-8 / 3-6 / 4-2 / 8-6 / 4-2 / 10-2 / 4-1 / 4-10)

Merescuda victòria del Cadet Femení front al Tavernes en un partit igualat amb el resultat final de 41-37.

Les xiques de Inma eixiren a per totes des del inici començant l’encontre amb un 2 mes 1 en la primera jugada d’atac, però un excés de confiança va ser aprofitat per l’equip rival per endur-se el primer període per 4-8. Els tres quarts posteriors que precedien el descans es convertiren en un carrusel de faltes per els nombrosos contactes que havien en defensa. 19-22 per al Tavernes  era el resultat a l’hora d’anar als vestidors.

Cadet femení

En la represa, amb la confiança de poder remuntar, les nostres eixiren i començaren a defendre de forma mes eficient, i a l’equip contrari li costava trobar l’anella, traure faltes i anotar. D’aquesta forma ja en el quint i sobretot en el sext (10-2 de parcial)  temps, el Cadet Femení es proposà trencar definitivament l’encontre a base de recuperacions i contraatac. En el sèptim període una bona defensa deixà al rival amb només un punt anotat (4-1) aconseguint la màxima distancia 37-27 a falta de l’últim període.

En aquestos últims minuts el ritme en defensa era l’adequat però una acceleració innecessària en atac ens provocà massa pèrdues que donaren opcions al Tavernes. Malgrat això, la victòria es quedava en casa per 41-37.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials