Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El Sènior Femení guanya dos partits, un d’ells avançat per coincidir amb les Falles, aquest cap de setmana. El d’aquesta jornada, la 16, front el Juventut Xàbia finalitzà amb victòria per a les nostres com a locals per 49-46 i l’avançat de la jornada 21 amb les nostres s’endugueren la victòria com a visitants per 40-63.

En el primer encontre jugat per les nostres aquest cap de setmana rebien al Juventut Xàbia, i finalitzà amb el marcador 49-46 (13-10 / 12-12 / 10-15 / 14-9).

L’equip visitant es presentava amb només 5 jugadores. Aquest fet obligava al Sènior Femení a jugar amb el ritme més alt possible de joc per tractar aprofitar la superioritat física que dona una amplia banqueta, d’aquesta manera les primeres diferencies eren per a les nostres, però el Juventut Xàbia aprofità l’entrada en bonus del Sènior Femení retallant distancies a base de tirs lliures, quedant el marcador del primer període amb 13-10.

En el segon quart el guió va ser el mateix. Després d’un 5-0 de parcial que marcava la màxima diferencia (18-10 min. 4) i amb un rival totalment descol·locat e incapaç d’anotar en joc, el Sènior Femení va donar ales al Juventut Xàbia cometent els mateixos errors que en el primer quart, entrant ja en el bonus en el minut 3, cosa que brindà l’oportunitat al Xàbia de aprofitar 14 tirs lliures que va neutralitzar el intent de les locals per trencar el partit. D’aquesta forma s’arribava al descans amb 25-22 en el marcador.

En la represa el nerviosisme s’apoderà de les nostres que veren com al final del quart les visitants aconseguien ficar-se per davant 35-37.

En el quart definitiu, uns moments de desencert rival combinats amb bones transicions del Sènior Femení, tornaren a donar xicotets avantatges a les nostres, que aprofitaren a més a més el cansament lògic del Xàbia per assegurar la victòria per 49-46.

Destacar l’aportació de totes les jugadores, nomenant especialment a la tripleta formada per Laura (19p + 12r), Susana (8p) i Rebeca (8) que destacà en l’apartat anotador.

 

Ja el diumenge, en partit perteneixent a la jornada 21 adelantada per la seua coincidencia en les festes de Falles, el Sènior Femení va fer l’esforç de tornar a jugar un altre encontre en menys de 24 hores i guanyar, aquesta vegada a domisili al CB Gata.

El inici del encontre va ser dubitatiu per part de les nostres, acusant el cansanci per l’esforç fet el dia anterior front al Xábia. El rival era coneixedor d’aquest fet i es disposà a córrer el mes possible aconseguint els primers avantatges 8-4 (min. 4). A partir d’ací, desprès d’un temps mort, el nostre Sénior es va recomposar i amb punts d’Andrea  i Marta P. recolzades per Susana (7p + 7r), donaren la volta al marcador abans de que la fi del primer quart arribara.

En el segon període, ja conscients de que el rival no pensava regalar el partit, el Sènior Femení que va canviar la defensa, va començar a menejar el baló amb mes eficàcia, augmentant, lenta però de forma inexorable la diferencia. En aquest moment la defensa deixà de efectiva, i les locals no permeteren apropar-se mes enllà del 29-22 a la fi del segon quart.

Desprès del descans les nostres anaren decididament a per el partit, i un fulgurant arrancada protagonitzada per Inma (14 punts en total), ben assistida per Elena (8p) i Rebeca (8p), generà un parcial de 0-8 que trencà el partit (26-40 min.28) donant un bon inici a les nostres en la segona part.

En el quart definitiu es va seguir corrent amb encert, ampliant la distancia en l’electrònic, malgrat que la defensa era poc intensa i efectiva, concedint massa punts a l’atac mes fluix del campionat. A la fi, 40-63 per a les nostres que sumen d’aquesta forma la cinquena victòria de la temporada arrodonint un intens però profitós cap de setmana amb dos victòries en dos partits.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials