Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El Blasmetal Aluminis es complica un partit que deuria haver tancat molt abans dels quaranta minuts i deixà pas a una pròrroga que va saber solventar sense massa complicacions per acabar guanyat 60-55.

Yeraith es consolida en el quintet titular.

El Blasmetal Aluminis s’enfrontava a El Perelló el dissabte de vesprada en el Fontana Mogort, en un partit que es preveia igualat. Ja des del primer quart es podia intuir aquest fet, i mes encara si l’encert en els tirs lliures per part del locals no era el desitjat, data que va permetre a El Perelló finalitzar molt a prop en el marcador el primer quart (12-11) malgrat la superioritat en el joc dels locals.

Els canvis revolucionaren el segon període, sobre tot  en l’apartat defensiu, faceta que va permetre gaudir de la primera renda important a favor del Blasmetal Aluminis. El quart va finalitzar 14-6 per anar-se’n als vestidors amb 26-17.

El tercer va ser el pitjor quart per als locals que desencertats tant en atac com de nou des de la línia de tirs lliures, concediren una quantitat de faltes al rival que no va desaprofitar per fer un parcial de 9-12 i retallar diferencies a falta d’un quart.

La tònica del l’últim quart va ser la mateixa. El percentatge del tirs lliures continuaven sent intolerables, per contra El Perelló pareixia que només era capaç d’anotar des de la línia de 4.25. Cada atac era una falta a favor per als visitans que retallaren la diferencia fins el punt d’empatar i tindre un últim tir per endur-se el partit. La bona defensa del Blasmetal Aluminis no va permitir un tir cómode i el partit acabava en la pròrroga

Félix llança en suspensió.

on els nostres no desaprofitaren l’oportunitat de guanyar un partit que mai deuria haver-se allargat tant. 60-55 a la fi. Victòria important, sobre tot, desprès de les dos derrotes seguides que portava l’equip. El cap de setmana que ve el Blasmetal Aluminis tornarà a jugar contra un rival de la par baixa de la taula, el Maristas B. Esperem dur un altra victòria més de València.

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials