Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Estos son els encontres d’aquest cap de setmana per al NBAlzira.

 

Baixens – Berenguer Dalmau Catarroja Vs. NBAlzira Sénior “A” Masc.

Dissabte 18 de Febrer a les 18.30 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 17.

El Sènior d’Autonòmica visitarà la pista de Catarroja amb la intenció de guanyar el quint partit consecutiu i confirmar la permanència en aquest primer any en la competició Autonòmica. El Catarroja, que va perdre en el partit d’anada en Alzira per una ajustat 69-64, està classificat en la part mitja de la taula, en la posició 11 (5-11). Els nostres, en una còmoda sexta plaça no deuen acomodar-se i seguir en el camí de la victòria.

Senior A Vs Barrio del Cristo (5)

NBAlzira Sénior Femení Descansa aquesta jornada.

Categoria Autonòmica. Jornada 17. 

 

Blasmetal Aluminis NBAlzira Senior “B” Vs. Maristas “B”

Dissabte 18 de Febrer a les 20.00

Categoría Primera Zonal. Jornada 17.

Desprès de guanyar en casa a El Perelló, el Blasmetal Aluminis visitarà la pista de un altre equip de la part mes baixa de la taula. El Maristas B es últim amb només una victoria en 15 partits. Ni hi ha escusa per als de Pep Borrull per endur-se una victòria de la pista de València capital.


Aquestos son els encontres de la pedrera:

Alcudia Vs. Junior Base Sportleader NBAlzira

Dissabte 18 de Febrer a les 16.30

Categoría Junior Primera Zonal. Jornada 17

Agònica victòria la de la setmana passada la del Junior Base (tercer amb 11 victòries i 3 derrotes) que tractarà en la visita a l’Alcudia arribar a la fi del partit amb un bon matalàs de punts per no patir tant. A més a més, l’Alcudia està classificat en l’última posició. Millor moment per obtindre una victòria còmoda no  hi haurà d’ací a la fi de la lliga.


junior base vs carlet (7)

 

 

Gurphac NBAlzira Cadet Masc. Vs Juventut Xàbia

Dissabte 18 de Febrer a les 09.00.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 15.

Desprès d’haver guanyat al segon classificat la setmana passada, el líder Cadet Gruphac rebrà al penúltim en la taula el Juventut Xàbia que du una victòria en 12 partits. Aquest equip nostre es difícil que es deixe sorprendre, però competir al màxim es la seua obligació per seguir creixent i millorant.

Cadete Gruphac vs Cadete Grana (10)

 

NBAlzira Cadet Grana Vs Escoles Esportives Ondara

Dissabte 18 de Febrer a les 10.45.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 15.

Dur rival el que visita al nostre Cadet Grana aquesta setmana. Si be el joc a millorat considerablement, tal vegada l’Ondara, segons fins la setmana passada, no siga el millor rival per tractar de aconsiguir una victòria. Lluitar tots el balons de cada minut del partit es prioritari per fer una bona actuació front aquest exigent rival.


Cadete Gruphac vs Cadete Grana (22)

La Encarnación Sueca Vs. NBAlzira Cadet Fem.

Dissabte 18 de Febrer a les 11.00 hores.

Categoria Cadet Fem. I.R. Preferent. Jornada 15.

Desprès d’haver aconseguit la segona victòria de la temporada i amb la moral alta, les nostres cadets visitaran la pista de La Encarnación de Sueca per tractar de guanyar el segon partit consecutiu i tercer de la temporada. Està a l’abast de les Cadets, ja que els dos equips estan empatats en la taula, encara que La Encarnación te un partit mes jugat.

cadete femenino vs enguera (8)

 

Instituto Jarque NBAlzira Infantil Masc. Vs. CB Quart

Dissabte 18 de Febrer a les 10.45 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Preferent. Jornada 15.

No abandonar la part alta de la classificació es l’objectiu dels xicons de Toni Salom. Jugar a casa contra el sèptim classificat es una bona oportunitat per no perdre el pas de Tavernes, ara líder, i NBXàtiva, el coco del grup.


Infantin Instituto Jarque Vs NB Xàtiva (13)

 

NBAlzira Infantil Grana Masc. Vs CB Larrode

Dissabte 18 de Febrer a les 09.00 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Zonal. Jornada 15.

Partit dur el que li espera a l’Infantil Grana que rebrà al quart classificat amb un balanç positiu de 9-4. Tractar de donar la sorpresa es l’objectiu  del Grana aquest cap de setmana.


Infantil Grana 2011-2012

 

 

Valencia BC Vs. NBAlzira Piscines Aqua Alzira

Dissabte 18 de Febrer a les 10.00 hores.

Categoria Aleví Masc. NP1. Jornada 15.

Desprès de la derrota contra l’Algemesí ara toca un altre ós dur de la categoria, el Valencia Basket, esperem que els nostres alevins puguen demostrar el nivell que tenen i aconseguir un bons entrenaments per poder afrontar  el partit en confiança.


alevín piscinas aqua vs picken claret (9)

EMM Carcaixent VS. NBAlzira Aleví Grana.

Dissabte 18 de Febrer a les 09.00

Categoria Aleví 2ª Fase 7.

Partit de la 2ª fase on l’aleví grana deu demostrar la seua milloria gradual en la temporada, s’enfronten contra el Carcaixent que ja jugaren contra ells en la fase regular aconseguint la victòria en Alzira i perdent en Carcaixent. Doncs esperem un bon treball i que l’aleví grana escomesa la 2ª fase amb victòria.


alevín grana vs alberic (9)

NB Xàtiva Vs. NBAlzira Benjamí Digitimpres.

Diumenge 18 de Febrer a les 10.30

Categoria Benjamí NP1 Jornada 14

Últim partit de la 1ª volta per als nostres benjamins en un partit prou dur contra el líder Xàtiva, esperem puguen donar la sorpresa i pujar alguna posició en la classificació final.

Benjamín vs Alginet (2)

 

Vos esperem!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials