Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Aleví Piscinas Aqua Alzira 2011-2012

VALÈNCIA BASKET 70 – 22 ALEVÍ PISCINAS AQUA

(13-0 / 8-2 /8-14 / 21-2 / 13-4 / 7-0)

 

Partit complicat ja de per si, on el Aqua Alzira es presentava amb nombroses baixes. Reforçats amb Laura del Benjamí Digitimpres el Piscinas Aqua acudia a la pista del València Basket amb només 8 jugadors.

En el primer quart el València va eixir dispost a trencar el partit desde el principi, i amb un parcial de 13-0 prenia els primers avantatges gracies als seus contraatacs. En el segon quart el Piscinas Aqua va defendre amb molta mes intensitat i el València no anotava amb tanta facilitat. El nostre Aleví aconseguia alguna jugada d’atac de merit. El tercer quart va ser sense dubte el millor per als nostres, la defensa començava a carburar i David va trobar el camí per fer 8 punts en aquest quart, donant ales a la resta de l’equip que també va vore anella mes fàcilment, arribant al descans amb 29-16.

 

Desprès del descans el València Basket va eixir en les piles poades i començà molt fort amb continus balons furtats, endonsant un parcial de 21-2.  En el següent quart els nostres tornaren a apretar en defensa però tan sols el cansament dels nostres va servir per a que els locals incrementaren un poc mes la diferència, aplegant al 70-22 finals, que encara que es un resultat ampli, es te que felicitar als nostres vuit jugadors per l’esforç i la lluita durant tot l’encontre.

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials