Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Base Alzira

L’ALCUDIA 26-69 JUNIOR BASE ALZIRA

(12-12 / 4-15 / 1-17 / 10-25)

El Junior Base es presentava en l’Alcudia amb baixes sensibles però que no deurien ser excusa per endur-se el partit. Ja des del principi l’Alcudia va eixir molt ficat en l’encontre fent contraatacs i aconseguint anotar amb facilitat, mentre que els nostres, sorpresos per l’agresivitat dels locals, no aconseguien anotar amb facilitat. Malgrat el irregular quart, aquest finalitzà 12-12.

En el segon la defensa del Junior Base augmentà la intensitat i partit d’aquest fet, començà a recuperar balons i a correr al contraatac, per anar-se’n al descans amb 16-27.

Desprès del descans el Base Alzira no va abaixar la seua intensitat en defensa i els locals fallaven nombrosos pases i tirs, cosa que aprofitaren els visitants per trencar el partit fent un parcial de 1-17, aplegant d’aquesta forma a l’últim període amb 17-44 a favor.

En el període definitiu, malgrat que la intensitat defensiva no era tan exigent com abans, l’agressivitat i l’encert en atac fou molt bo, per lo que si be es permeteren 10 punts en contra, els nostres anotaren 25 deixant el marcador final en 26-69.

En l’apartat individual, Carles Chafes amb 27 punts i 9 rebots, amb un percentatge de 13 tirs anotats en 15 intents va ser el mes destacat.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials