Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

MARISTAS B 53-43 BLASMETAL ALUMINIS

(12-10 / 13-12 / 19-6 / 9-15 )

Estrany partit el jugat el dissabte en la pista de Maristas on sorprenentment es va tindre que fer en pista descoberta. Al menys la temperatura, malgrat l’hora, les vuit de la vesprada, no era molt baixa.

Tal vegada aquesta ingrata sorpresa i la falta de costum per jugar en aquest tipus de pistes va influenciar al Blasmetal Aluminis que es va vore superat per un equip molt diferent en quant a actitut al que va jugar en la primera part de la lliga en el Fontana.

Ja des del principi el Maristas, molt mes agresiu, sobre tot de cara a l’anella va aprofitar cada atac per anar minant la moral del Blasmetal que en ningún moment trobava el seu lloc en defensa. El primer quart, encara que les sensacions en atac no eren massa bones s’aconseguia arribar a la fi només dos punts per baix amb 12-10.

En el segon període dos parcials marcaren el quart. Primer el que va fer el Maristas que aconseguia una distancia perillosa que, a falta de pocs minuts per arribar al descans, va ser sufocada per els nostres arribant al descans apurats però amb les opcions de victòria intactes. Només calia un poc mes d’agressivitat defensiva i encert en el tir. Al descans 25-22 per als locals.

Va ser en el quart desprès del descans on es va decidir l’encontre ja que el Maristes aprofità el desencert en atac dels nostres que només pogueren fer 6 punts i sobre tot la gelada defensa que va permetre 19 punts.

En el quart definitiu, que començava amb el marcador 44-28, i amb la premissa de primer ser mes durs en la rereguarda, el Blasmetal Aluminis ficava un ritme defensiu apropiat per a materialitzar la remuntada i només va rebre 9 punts, però l’atac continuava sent espès i no s’aconseguiren els punts necessaris per sumar una nova victòria fora de casa. Així doncs, el resultat final fou de 53-43 i una derrota un tant sorprenent per al Blasmetal Aluminis que deurà millorar per no patir de cara al final de lliga.

Blasmetal Aluminis

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials