Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

GRUPHAC 86-26 CB XÀBIA

Després de l’ajustada i sofrida victòria la setmana anterior a casa del segon classificat l’Ondara, el Gruphac Nou Basquet Alzira va aconseguir una nova victòria  al Fontana Mogort, malgrat els pocs efectius disponibles degut a les baixes sofrides, tornant a sensacions anteriors amb un joc dinàmic i ple de velocitat, cimentat en una defensa agressiva i molt intensa, per moments quasi perfecta.

Gruphac, líder de la categoria amb 14 victòries en 14 partits.

Després d’un inici igualat, 6-4 als 5 primers minuts, el nostre equip després d’un temps mort va començar a pujar el seu nivell defensiu, dificultant molt el joc als xics de Xàbia, que tenien moltes dificultats per arribar fins i tot a la pista contraria. En atac ja començava a carburar, encara que se succeien les errades en situacions de clar avantatge. 16-4 a la fi del primer quart, amb un 10-0 de parcial, marcava certes diferències, on la intensitat i el dinamisme d’Eric i Tino començava a donar els seus fruits.

La dinàmica durant el segon quart es va mentindre, amb l’equip molt intens en defensa, i amb un joc molt dinàmic tant en el contraatac com en el joc estàtic, atacant l’anella amb més convicció després de bona circulació del baló. Cal destacar eLs nombros avantatges que es van traure amb el ma a ma i bloqueig directe, tant en la continuació com atacant anella amb decissió. Defensivament va aconseguir aturar els bons percentatges de tir exterior que presentava l’equip alacantí, amb defenses molt intenses sobre la línia de passe. 21-7 a la fi del segon quart, i 37-11 al descans, mostrava el progressiu augment de les diferències tant al joc com al marcador.

Definitivament l’equip es va soltar durant la segona part, amb un joc alegre que va fer gaudir al públic que va acudir a vore el partit, els contraatacs i les triangulacions van aparèixer amb fluïdesa i esvan trobar situacions de tir i prop de l’anella habitualment, encara que es continuaven fallant situacions relativament fàcils. Cal destacar, l’encert en el tir desde mitjana i llarga distància, detall que s’ha anat millorant al llarg de la temporada. 21-7 a la fi del tercer quart.

Finalment, l’últim quart va ser on l’equip més entonat es va mostrar, amb més encert i una millor pressa de decisions a l’hora de traure els contraatacs. Destacar la influència d’Eric i Tino al joc, amb 26 i 21 punts respectivament, i 11 balons recuperats entre els dos, des de el seu joc ple d’intensitat i agressivitat tant defensiva com ofensiva.

Bon treball xics, 14 de 14, després d’unes setmanes difícils per examens i lesions. Esperem recuperar efectius, millorar entre setmana, i no baixar la intensitat per a demostrar dissabte darrere dissabte perqué som líders invictes.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials