Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

DERROTA DE L’INFANTIL GRANA FRONT EL CB LARRODE.

INFANTIL GRANA 37-47 CB LARRODE

(0-10 / 4-4 / 2-1 / 2-8 / 4-6 / 2-6 / 8-6 / 15-6)

Molt mal començament de partit dels nostres jugadors, entrant a pista amb molt poca intensitat, regalant clarament el primer parcial. El rival amb una defensa zonal 2-3 va impedir atacs clars dels nostres que no tingueren la suficient paciència i intensitat per atacar-la. Mentre tant els nostres en defensa estigueren massa blanets, deixant penetrar als seus millors jugadors i no tancant el rebot com tocava. Al segon i tercer parcial l’equip ha començat a canviar la dolenta imatge del principi de partit i pujar en intensitat, controlant millor el rebot i no deixant al rival anotar fàcil. No aconseguíem anotar amb regularitat, però en defensa tampoc encaixàvem fàcilment. Abans del descans el nostre Infantil Grana tornà a baixar la intensitat, donant un parell de contraatacs al contrari després de pèrdua o llançament nostre, que estirava la diferència al descans als 15 punts (8-23).

 

A la segona meitat l’Infantil Grana va ser capaç de mantindre la intensitat durant més minuts, i a pesar de perdre el 5é i 6é parcial, les diferències eren menors. Seguien sense posar un ritme major que el contrari per furtar balons o eixir al contraatac, i això ho pagàvem amb l’atac 5c5, ja que els nostres seguien sense anotar amb facilitat. El 7é parcial no va començar massa be, encaixant tres cistelles consecutives, i amb un marcador de 14-41 arribaven els últims 8 minuts de joc, en que l’equip ha encadenat un parell de llançaments consecutius i recuperacions de baló per a córrer al contraatac, finalitzant l’encontre amb un parcial que els permetia retallar la diferencia per deixar el marcador final amb 37-47 per al CB Larrode.

VICTÒRIA DE L’INFANTIL INSITUTO JARQUE FRONT EL CB QUART PER 69-46

(9-6 / 5-2 / 9-9 / 10-1 / 9-7 / 8-7 / 13-4 / 6-10)

Partit vistós el del dissabte entre el nostre Infantil de preferent i el CB Quart. Els dos amb jugadors de qualitat feren un partit molt entretingut on la victòria al final es quedà a casa.

Pau va tindre una actuació mes que notable.

Pau va tindre una actuació mes que notable.

En els primers quarts, la bona defensa del Instituto Jarque  va ser la responsable de obtindre les primeres rendes a favor, ja que si be els punts en atac no eren massa, deixar amb 18 punts al descans al rival dona moltes opcions de victòria a qualsevol equip que treballe fort des de la defensa per guanyar el partit. D’aquesta manera amb un còmode avantatge s’arribava al descans amb 33-18 en l’electrònic. A destacar la superioritat del quart previ al descans on un parcial de 10-1 propiciava un matalàs de punts per afrontar la segona part amb tranquil·litat.

A la represa els marcadors foren mes ajustats. 9-7 i 8-7 en el quint i sext quart, que si be s’aconseguia mantindre al CB Quart a una distancia prudencial, demostrava una abaixada del nivell de joc demostrar en la primera part. En el quart següent el Instituto Jarque donà un altre colp de mà i amb un parcial de 13-4 finiquitava les opcions de remuntada del CB Quart, que era capaç de endur-se l’últim parcial per 6-10.

A la fi, victòria del nostre Infantil Instituto Jarque per 69-46 en un partit complet de tota la plantilla on destacaren en l’apartat anotador Pau amb 21 punts i Carlos amb 17. Enhorabona a tot l’equip.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials