Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Muri

Muri entra a cistella en el partit contra el Berenguer Dalmau corresponent a la primera volta.

El sènior d’autonòmica del Nou Bàsquet Alzira continua amb la bona ratxa després de vèncer en la pista del CD Berenguer Dalmau per 54-76, en un partit molt complet dels jugadors que entrena Alberto Lahoz en totes les facetes del joc, tant en defensa com en atac, i que els permet encadenar una sèrie de cinc victòries consecutives.

Els primers avantatges van ser per al Nou Bàsquet Alzira (2-5; min. 2), encara que el conjunt entrenat per Alberto Lahoz mostrava algunes llacunes en l’atac estàtic. En poc més d’un minut, el Berenguer Dalmau anotava un parcial de 10-2 que donava la volta al marcador (12-7; min. 4), amb el seu ala-pivot fent mal amb les seues talls en la zona que els nostres jugadors tenien problemes per a defensar.

Este fet va obligar a Alberto Lahoz a demanar un temps mort per a reconduir la situació. La defensa va començar a funcionar millor i a tancar les línies de passe amb un David especialment inspirat. En els minuts finals, l’aportació anotadora de Rafa i Alberto permetien acabar el primer quart amb avantatge (12-18). L’equip, encara que no jugava amb fluïdesa, començava a agafar ritme i a córrer quan podia.

El segon quart arrancava amb un intercanvi de cistelles entre els dos equips (19-24; min. 12). Però el Nou Básquet Alzira ajustava la defensa, la pressió començava a donar fruits, l’equip recuperava pilotes i podia córrer. A més, les faltes personals permetien als nostres jugadors anar a la línia del 4,70 per a augmentar l’avantatge.

Així es passava del 20-26 al 23-39 amb el qual s’arribava al descans, amb David molt encertat en atac i Vicent especialment actiu en la defensa. Precisament, l’actuació de Vicent i Pau va ser decisiva per a augmentar el nivell defensiu en este parcial. L’atac també era més fluït i es movia millor la pilota per a trobar tirs liurats.

El Nou Básquet Alzira va eixir després del descans amb la lliçó ben apresa perquè no tornara a repetir-se el succeït en la pista del CB Quart, i no va donar opció a la reacció del Berenguer Dalmau. Un parcial d’1-7 en els tres primers minuts, amb dos cistelles de Juancar i un triple de Pau, deixava el partit ben encarrilat (24-46; min. 23).

No obstant això, el Berenguer Dalmau, que va tenir una actitud encomiable durant tot el partit, sense baixar els braços en cap moment i lluitant fins al final, va contestar amb un parcial de 9-2 que reduïa l’avantatge a 15 punts (35-50; min. 26), de la mà del seu ala-pivot i el seu base, la qual cosa va obligar al tècnic alzireny a demanar temps mort.

La reacció dels nostres va ser quasi immediata. L’equip va recuperar el to defensiu i va tornar a córrer. A més, David i Juancar aprofitaven la superioritat en el joc interior, i Pau anotava des de l’exterior. El Berenguer Dalmau intentava pressionar a tota la pista, però els jugadors alzirenys superaven amb facilitat la primera línia amb passe. D’esta manera, el Nou Bàsquet Alzira aconseguia mantenir la diferència al final del tercer quart (42-60), que es tancava amb un parcial de 19-21.

En l’últim període el partit es va decantar definitivament a favor dels nostres, a pesar que el Berenguer Dalmau va arribar a posar-se a 17 punts. Però en este moment va aparèixer la figura de Rafa –amb 10 punts en este quart– per a certificar la victòria. El conjunt de Catarroja va començar a caure en un excés de precipitació i l’avantatge es va disparar per damunt dels 20 punts (47-71; min. 37). El Nou Bàsquet Alzira ja no va donar cap opció i es va emportar el triomf final (54-76).

Al remat, el conjunt alzireny es va endur una treballada victòria en un partit molt complet en totes les facetes del joc, tant en defensa com en atac, i en el que tots els jugadors van aportar ofensivament.

Després d’esta victòria, el conjunt que entrena Alberto Lahoz s’enfronta este dissabte a l’Almussafes Prácticas, equip al que el Nou Bàsquet Alzira encara no ha aconseguit guanyar en les dos últimes temporades. Sense dubte, un partit interessant en el que el suport del públic serà més important que mai. Vós esperem a tots al Fontana…

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials