Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Estos son els encontres d’aquest cap de setmana per al NBAlzira amb sis encontres en el Fontana Mogort on clar esta, vos esperem!

 

NBAlzira Sènior “A” Masc. Vs Herbodietètica Prats Almussafes

Dissabte 25 de Febrer a les 18.30 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 18.

La darrera setmana el Sènior aconseguí una victòria per un marcador que deu donar confiança per jugar els pròxims partits, ja que no va encaixar mes de 55 punts en casa del Catarroja. Ara front l’Almussafes, equip que ocupa la vuitena posició amb sis victòries per onze derrotes, ens visita després d’haver perdut contra el Moncada en la jornada passada. Es preveu un partit igualat a jutjar per les xifres que mostra la classificació.

Senior A Vs Barrio del Cristo (3)

NBAlzira Sènior Femení Vs. Banyeres

Dissabte 25 de Febrer a lês 16.30 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 18.

Desprès de la jornada de descans tornen les xiques a jugar a casa front un equip, el Banyeres, al que no aconseguiren guanyar en el partit d’anada on les nostres caigueren per 63-51. En aquest moment el CB Banyeres està classificat en la posició setena amb balanç equilibrat de 7/7. En canvi les nostres ocupen la penúltima posició amb 5/10. Es bon moment, aprofitant les últimes victòries aconseguides de forma consecutiva per seguir avançant en la classificació.

 

 

Blasmetal Aluminis NBAlzira Sènior “B” Vs. Albaida

Dissabte 25 de Febrer a les 16.30

Categoria Primera Zonal. Jornada 18.

Desprès del mal resultat de la setmana passada en casa del Maristes on el Blasmetal Aluminis suma una inesperada derrota, l’Albaida ens visita des de la posició sisena en la taula amb 8 partits guanyats i 8 perduts. En el partit d’anada l’Albaida s’endugué el partit, bon moment per demostrar la millora del joc des d’aquells dies.

Aquestos son els encontres de la pedrera:

Junior Base Sportleader NBAlzira Vs. Juventut Xàbia

Dissabte 25 de Febrer a les 18.30

Categoría Junior Primera Zonal. Jornada 18

El Junior Base be de fer un bon partit en casa del cuer, el dissabte front a un rival de la part mitjana de la taula, el Juventut Xàbia, novè amb 6/10 tindrà tal vegada que esforçar-se mes per obtindre un resultat positiu com tots esperem.

junior base vs carlet (7)

 

 

Juventut Xàbia “B” Vs. Gurphac NBAlzira Cadet Masc.

Dissabte 25 de Febrer a les 12.30.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 16.

El líder visitarà la pista del penúltim classificat el Juventut Xàbia que només ha conegut la victòria en una ocasió en lo que portem de lliga. Seria una sorpresa que els nostre equip que no coneix la derrota no s’enduguera un bon resultat de terres alacantines.

Cadete Gruphac vs Cadete Grana (10)

 

Juventut Xàbia “A” Vs.  NBAlzira Cadet Grana

Dissabte 18 de Febrer a les 11.00.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 16.

Amb sis victòries el Juventut Xàbia A està classificat tres posicions per davant del nostre Cadet Grana. Esperem que en la visita a la pista de l’equip de Xàbia es veja la progressió que en els últims encontres ha tingut l’equip de Rafa Ros i duga un bon resultat.

Cadet Grana Vs Ondara (5)

NBAlzira Cadet Fem. Vs CB Quart

Dissabte 25 de Febrer a les 10.00 hores.

Categoria Cadet Fem. I.R. Preferent. Jornada 16.

El Cadet Femení ve de perdre fora de casa. En la nostra pista la intensitat deuria ser major i optar a la victòria contra el CB Quart que ve de endur-se una amplia derrota front el Maristas. Està en la posició setena amb sis victòries i nou derrotes, mentre que les nostres conten amb només dos victòries. Es el moment de donar un pas endavant i començar a sumar. Ànim!

cadete femenino vs enguera (8)

 

Genovés Vs Infantil Instituto Jarque NBAlzira Masc.

Dissabte 25 de Febrer a les 10.00 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Preferent. Jornada 16.

Pareix que el xics de Toni Salom han recuperat el bon joc de la primera volta i que feia partits que pareixia haver perdut. Amb mes aportació anotadora per part de mes jugadors el Genovés no deuria de ficar molts problemes als nostres que no volen abandonar les posicions capdavanteres de la lliga. En aquestos moments son tercers empatats amb el segon, el Tavernes.

Infantil Instituto Jarque Vs CB Quart (1)

 

Genovés Vs Infantil Grana Masc. NBAlzira

Dimecres 29 de Febrer a les 19.30 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Zonal. Jornada 15.

Aquest partit es jugarà el proper dimecres 29.


Infantil Grana 2011-2012

 

 

NBAlzira Piscines Aqua Alzira

Descansa aquesta jornada degut a l’abandonament del equip contra el que li tocava jugar.

alevín piscinas aqua vs picken claret (9)

NBAlzira Aleví Grana Vs. CB Anna

Dissabte 25 de Febrer a les 10.45

Categoria Aleví 2ª Fase 7. Jornada 2.

Segon partit per al xiquets de Pau Ros que s’enfronten al Anna, equip que com el nostre, no va guanyar en el partit inaugural d’aquesta segon Fase de la categoria Aleví NP de València.

alevín grana vs alberic (12)

NBAlzira Benjamí Digitimpres.

El calendari de la fase clasificatoria en la categoria Benjamí NP1 per al NBAlzira Benjamí Digitimpres ha segut hui publicat, el dia 11 de Març serà el primer encontre en casa del Moixent “B”.


Benjamín vs Alginet (6)

 

Vos esperem!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials