Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

junior base vs juventut xàbia (6)

Alex Requena anota front la tancada defensa del Xàbia.

El Junior Base guanya per 55-37 al Joventut Xàbia , equip que es va dur la victòria en el partit d’anada per un punt. (11-12 / 14-8 / 18-8 / 12-9)

El Junior Base aplegava al partit amb notables baixes, però que no deurien ser problema per seguir sumant victòries. En el primer quart va ser molt igualat, cap dels dos equips va anotar en els 5 primers minuts fent de la defensa el punt fort dels dos, encara que degut a aquesta agresivitat en la rereguarda els dos conjunts es carregaren de faltes. Fruit dels tirs lliures aplegaren els punts ja que les cistelles en joc arribaven de forma molt aïllada. Al final del primer quart 11-12 per al Joventut Xàbia.

El segon quart va ser diferent. El Junior Base va eixir dispost a trencar el partit i amb un parcial de 10-2 en cinc minuts ho va aconseguir amb tripes de Carlos y Tino. El Joventut Xàbia aconseguí prop del descans a retallar un poc la diferencia gracies als tirs lliures.

Després del descans al Junior Base tornava a apretar en defensa i començà a recuperar una gran quantitat de balons, anotant d’aquesta forma amb més facilitat. La circulació del baló era millor i els triples lliurats començaren a entrar. A la fi d’aquest tercer quart arribava la màxima diferencia a favor dels nostres, 43-28.

En el període definitiu el Joventut Xàbia ho va intentar de totes les formes, alternant les defenses e intentant eixir a la contra, però el Junior Base va saber controlar el partit i amplià un poc més la diferencia per finalitzar l’encontre amb 55-37.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials