Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

EL SÈNIOR FEMENÍ FIRMA UN MAL TERCER PERÍODE I CEDEIX LA VICTÒRIA AL BANYERES PER 43-57.

fem 25feb (6 of 6)

Inma busca a Rebeca que va ser la màxima anotadora de l'equip.

(15-15 / 12-12 / 7-20 / 9-10)

Els primers avantatges del partit varen ser per a les nostres que eixiren molt concentrades al partit (6-2 min. 3). Un parcial de les visitants que feia que prengueren moral. Fins el final del quart va haver un intercanvi de cistelles finalitzant amb empat a 15 el primer període.

En el segon quart la eixida va ser pareguda a la del període anterior. El Sènior Femení tornà a fer un bon parcial de 8-0 (23-15 min. 15) gracies al bon nivell defensiu que va aconseguir parar a les seues millors jugadores. Es deixava 8 minuts sense anotar al rival pero el excessiu nombre de faltes que va permitir 10 tirs lliures impedí fer efectiu el parcial per anar al descans amb empat a 27.

El tercer quart va ser on el partit es va escapar. Tots dos equips eixiren gelats a la pista. El nostre sènior pareixia que només podia para al Banyeres a base de faltes i en tan sols 3 minuts ja estaven en bonus. Açò, unit amb la inesperada inoperància en atac ca dur a rebre un parcial per part de les visitants que començava a marcar diferencies al seu favor (29-34 min 25) La defensa es va vindre avall i amb un parcial de 2-16 el partit es va complicar del tot. (34-47 min. 30).

En el quart definitiu les nostres recuperaren les energies pero ja va ser massa tard. La diferencia no es va poder salvar. El quart finalitzà quasi parell, tal com havia passat en el primer i el segon amb 9-10, però la victòria era per al Banyeres que feia efectiu el bon joc del tercer període i s’emportava l’encontre per 43-57.

En l’apartat anotador Rebeca va ser la mes encertada amb 11 punts, seguida per Laura amb 9 punts i 13 rebots i Elena amb 7.

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials