Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Alberto Tejedor

L'aparició d'Alberto en l'últim quart va resultar decisiva per a canviar la dinàmica i aconseguir una treballada victòria.

Nou triomf del  sènior d’autonòmica del Nou Bàsquet Alzira, que encadena la sisena victòria consecutiva després de vèncer dissabte l’Almussafes Prácticas (93-78). El conjunt entrenat per Alberto Lahoz va ser capaç de refer-se d’un mal tercer quart per a aconseguir una victòria molt treballada davant d’un rival dur, que no va posar les coses gens fàcils en cap moment.

El Nou Bàsquet Alzira va plantejar d’inici una forta defensa i intentava córrer en atac sempre que podia, sense donar temps a la defensa de l’Almussafes Pràctiques a posicionar-se. La fórmula funcionava i els primers avantatges van ser per als homes que entrena Alberto Lahoz (11-6; min. 4 – 18-8 Min. 6). El conjunt alzireny mantenia la intensitat: bona defensa, superioritat en el rebot i velocitat en el contraatac. D’altra banda, l’Almussafes Pràctiques es mantenia en el marcador gràcies a l’aportació anotadora del seu millor home interior, Mamadou. Un triple de Juancar servia per a arribar al final del primer quart amb el màxim avantatge fins al moment (30-19).

Rober

Rober va destacar pel seu treball a l'hora de tancar el rebot davant dels jugadors interiors de l'Almussafes i per les recuperacions de baló.

Precisament, l’aportació de Juancar va donar un nou impuls al Nou Bàsquet Alzira en l’inici del segon quart. Set punts quasi consecutius del pivot van permetre despegar-se en el marcador als blaugrana (38-21; min. 12). En un intent de frenar la que se li venia damunt, el tècnic visitant va canviar la defensa i l’Almussafes reduia les diferències (38-31; min. 15).

Els de la Ribera Baixa aconseguien frenar la sangria anotadora i els jugadors alzirenys van començar a tenir problemes. La defensa va atascar l’equip alzireny, que va enllaçar fins a sis atacs consecutius sense arribar a llançar a cistella. Un triple de Pau permetia tallar la ratxa i donava oxigen als d’Alberto Lahoz (41-31; min. 16).

El Nou Bàsquet Alzira sobrevivia durant molts minuts a força de triples –de Pau, Juancar i Vicent–, mentre que l’Almussafes semblava trobar-se més còmode, donant-li més velocitat a les seues accions, amb els seus homes exteriors penetrant i doblant pilotes, i fent mal des de la pintura. Al descans, l’electrònic reflectia un resultat de 50-40, després d’un segon quart molt igualat (20-21).

El pas pels vestidors va accentuar la dinàmica dels últims minuts de la primera part. Amb una gran defensa col·lectiva, l’Almussafes va neutralitzar el Nou Bàsquet Alzira, que cada vegada trobava més dificultats en atac. Semblava que els dos equips s’havien intercanviat els papers: ara era l’Almussafes el que intentava córrer a la més mínima i buscava anotar ràpid.

Pau Ros

Cada partit que passa, Pau està asumint un paper més actiu en la direcció de l'equip.

El Nou Bàsquet Alzira, sense claredat ofensiva ni el rigor defensiu necessari, entrava en una dinàmica perillosa i veia com la diferència quedava reduïda a la mínima expressió al final del tercer quart (68-67), en un període que es va decantar a favor dels visitants per 18-27. L’única bona notícia per als nostres era l’eliminació de Mamadou per faltes personals.

Però el Nou Bàsquet Alzira no es va enfonsar i va aguantar les envestides de l’Almussafes per a imposar-se en l’últim quart. L’aparició d’Alberto va resultar decisiva per a recuperar la iniciativa en el joc i en el marcador. L’ala-pivot alzireny, que va anotar 15 dels seus 19 punts en l’últim període, li va donar fluïdesa i ambició a l’equip.

Un Nou Bàsquet Alzira molt més entonat en la defensa i tancant bé el rebot aprofitava el cansament dels jugadors visitants i els problemes de faltes personals per a buscar transicions ràpides i despegar-se en l’electrònic (89-71; min. 38). Encara que va ser capaç de reduir la diferència, l’Almussafes ja no va poder recuperar-se del colp, la qual cosa va permetre al Nou Bàsquet Alzira anotar-se un treballat triomf (93-78) amb el qual encadena sis victòries consecutives.

Després d’esta victòria, l’equip que entrena Alberto Lahoz es desplaça  dissabte que ve per a enfrontar-se al Juventud Requena en una pista sempre complicada, en la qual ha caigut esta temporada el líder Nou Bàsket Xàtiva. Sense dubte, una dura prova per als nostres jugadors que els obligarà a donar el màxim si volen continuar amb la bona ratxa. Enhorabona, xicons….

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials