Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Un mal partit en atac fa sumar una nova derrota al Blasmetal Aluminis per 44-57 front l’Albaida.

(11-13 / 9-6 / 7-18 / 17-20)

senior b 25feb (2 of 6)

Fèlix va ser el màxim anotador amb 20 punts.

 

Visitava la nostra pista el sisè classificat l’Albaida amb un balanç de vuit partits guanyats i vuit derrotes. En el partit d’anada la victòria també fou per l’Albaida que va fer valer un parcial que va saber mantindre fins a la fi del partit. De forma pareguda, aquest dissabte, i desprès de un tercer quart del Blasmetal Aluminis molt dolent en atac, aprofità de nou aquest fet per endur-se la victòria.

En el primer quart el ritme de partit no fou el esperat. Per part dels visitants, que proposaren una defensa zonal tancada, s’intentava que el ritme fora lent. El Blasmetal Aluminis es va contagiar i l’Albaida, equip amb veterania, va saber llegir-ho per fer la gran majoria de punts aprofitant el lent balanç defensiu dels locals, desprès de cistella o de perdre algun que altre baló en atac. D’aquesta manera finalitzà el primer període amb 11-13 per als visitants.

En el segon quart les defenses dominaren. El joc interior de l’Albaida feia mal en la zona del Blasmetal Alumins. Malgrat això el parcial va ser per als locals per 9-6 arribant al descans amb el curtíssim resultat de 20-19 que demostrava el poc encert de cara a l’anella.

senior b 25feb (1 of 6)

Villa, el mes encertat des de la línia de triple. Va fer 13 punts.


En la represa l’equip que donà un pas endavant va ser el visitant que aprofitava la majoria dels seus atacs, i veia com el Blasmetal Aluminis encadenava una sèrie llarga d’atacs en els que el baló rebotava en l’anella perdent la gran majoria dels atacs l’oportunitat d’anotar. D’aquesta manera el parcial del quart va ser quasi definitiu, finalitzant el tercer període 7-18.

En el quart període el Blasmetal Aluminis intentà apretar mes en defensa, aconseguia que els tirs del quart anterior entraren però no que l’Albaida deixara de anotar. Així s’arribava a la fi del partit amb el marcador de 44-57.

Amb aquesta derrota el Blasmetal Aluminis es situa en la posició novena amb 6 victòries i onze derrotes. El proper diumenge jugarà en casa del líder que ha perdut els únics dos partits en tota la lliga en les últimes dos jornades. Serà capaç el Blasmetal Aluminis de aprofitar aquest estrany moment del líder i fer-los perdre el tercer parit consecutiu? Esperem que per lluita no siga. Ánim!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials