Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Estos son els encontres d’aquest cap de setmana per al NBAlzira amb tres encontres en el Fontana Mogort.

J. Requena Vs. NBAlzira Sènior “A” Masc.

Dissabte 3 de Març a les 19.00 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 19.

La ratxa deu continuar. Bons resultats acumulats en estes últimes jornades per al Sènior A que du sis partits consecutius sense conèixer la derrota. En el partit d’anada, allà per el mes de novembre el Sènior A s’endugué la victòria front al Requena per 74-58, encara que l’equip que actuarà de local ve de perdre contra un dels grans de la categoria, el Montcada, per només cinc punts. Així doncs, partit igualat el que es preveu. Esperem que amb els bons entrenaments fets per els de Alberto Lahoz l’equip continue donant fruits en forma de victòria una setmana mes, per consolidar-se en les posicions de dalt. Ara mateix el Sènior ocupa la posició cinquena amb 12-6, mentre que el Requena es dècim amb 6-12.

Sènior A Vs Almussafes (21)

L’Alfàs Femení Vs NBAlzira Sènior Femení

Diumenge 4 de Març a les 17.00 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 19.

L’equip de Dani Cuenca no deu deixar passar l’oportunitat de sumar una nova victòria, que seria la sisena, en la pista de l’Alfàs del Pi, equip que va propiciar la primera victòria de les nostres en la lliga per 52-44. Jugar fora es un handicap, però el sènior femení ho donarà tot per continuar en aquesta segona volta tan bona que estan fent. L’Alfàs no ho ficarà gens fàcil ja que te un balanç millor que les nostres, estan sisenes am set victòries i vuit derrotes.

fem 25feb (6 of 6)

 

 

Comenius Vs. Blasmetal Aluminis NBAlzira Sènior “B”

Diumenge 4 de Març a les 12.00

Categoria Primera Zonal. Jornada 19.

El Sènior “B” Blasmetal Aluminis visitarà la pista del Comenius de València el diumenge per intentar eixir de la dinàmica negativa dels últims encontres. En front estarà el líder que casualment té en comú que porta les seues úniques dos derrotes en els últims dos partits que ha disputat. No hi ha millor moment per poder dur un resultat positiu de casa del punter de la categoria.


senior b 25feb (3 of 6)

Aquestos son els encontres de la pedrera:

Cullera Vs. Junior Base Sp0rtleader NBAlzira

Dissabte 3 de Març a les 16.30

Categoría Junior Primera Zonal. Jornada 19.

El Junior Base visita la pista del Cullera en un bon moment de joc. Desprès de guanyar amb claredat la setmana passada ara toca el Cullera, classificat en la posició onzena però que ja en la jornada sisena aconseguia plantar cara als nostres en casa, al vendre cara la victòria per  el ajustat resultat de 53-47. Els locals només porten dos victòries, mentre que els nostres, en la tercera posició continuen a l’espera de que L’Alfàs, primer, o el Dènia , segon, punxen per continuar escalant posicions.


junior base vs juventut xàbia (4)

 

 

Gruphac NB Alzira Cadet Masc.

Descansa aquesta jornada.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 17.


Cadete Gruphac vs Cadete Grana (10)

 

NBAlzira Cadet Grana Vs. Xabìa “B”

Dissabte 3 de Març a les 12.15 h.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 17.

Tal vegada no hi ha millor partit per al Cadet Grana com el d’aquest cap de setmana per aconseguir una victòria que done moral per al que resta de segona volta. La visita del penúltim, amb només una victòria, casualment front als nostres en el partit d’anada, te que ser un punt d’inflexió. Ànim xics!


Cadet Grana Vs Ondara (1)

El Pilar “B” Vs. NBAlzira Cadet Fem.

Dissabte 3 de Març a les 11.00 hores.

Categoria Cadet Fem. I.R. Preferent. Jornada 17.

Els dos equips que tanquen la classificació s’enfronten. Empatades en victòries, guanyar aquest partit es essencial per a les nostres per poder ficar terra per mig amb l’últim classificat. En el partit d’anada l’enfrontament finalitzà amb victòria de les nostres, que casualment fou la primera de la temporada. A repetir xiques!


Cadete Femenino Vs Benifaió

 

Infantil Instituto Jarque NBAlzira Masc. Vs. Esc. Pías “A”

Dissabte 3 de Març a les 10.45 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Preferent. Jornada 17.

A per la quarta victòria consecutiva, per tancar la mala ratxa de l’inici d’any definitivament. En front les Escoles Pías “A”, equip classificat sèptim amb 7-9. Els nostres segons amb 13 i 3. El partit d’anada va ser victòria per als nostres per 35-48. A seguir així xics!


Infantil Instituto Jarque Vs CB Quart (2)

 

Infantil Grana Masc. NBAlzira Vs. Cullera

Dissabte 3 de Març a les 09.00 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Zonal. Jornada 17.

El Cullera visita la nostra pista per enfrontar-se al nostre Infantil Grana que està classificat en la novena posició, mentre que els visitants només han pogut guanyar un partit en aquesta lliga. Bon moment per demostrar coses bones i fer un partit bo i que done confiança. No hi ha que despistar-se i endur-se un esglai. Ánim!Infantil Grana 2011-2012

 

 

NBAlzira Piscines Aqua Alzira vs Nou Basket Xativa

Divendres 2 de Març a les 18.30

Categoría Aleví NP1 Jornada 17

Partit complicat a priori conta el líder, el NB Xàtiva, on el nostres jugadors deuran lluitar de valent per a seguir demostrant la milloria en el joc. Partit avançat a divendres per les convocatòries per part dels dos equips de jugadors per a la tecnificació del diumenge.


alevín piscinas aqua vs picken claret (8)

Enguera Vs. NBAlzira Aleví Grana

Dissabte 3 de Febrer a les 10.00

Categoria Aleví 2ª Fase 7. Jornada 3.

La segona fase no se esta donant prou be per a l’Aleví Grana, porta dues derrotes en dos partits, ara toca la visita a Enguera que també serà complicada. Esperem puguen competir i emportar-se la primera victòria de la segona fase.

alevín grana vs alberic (2)

NBAlzira Benjamí Digitimpres.

El dia 11 de Març serà el primer encontre de la segon fase en casa del Moixent “B”.

Vos esperem!!! 

 

Vos esperem!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials