Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

NB Xàtiva 72 – 21 Aleví Piscinas Aqua Alzira

(18-6 / 22-5 / 6-5 / 14-2 / 12-3)

Partit molt difícil en la nova i menuda pista del Xàtiva, on des de l’inici l’equip local apretava en defensa aconseguint una gran nombre de recuperacions, fet que li va permetre traure les primeres diferencies. El Piscinas Aqua Alzira es veia superat per els pivots del Xàtiva que aprofitaven la seua estatura per rebotejar i anotar. En els dos primers quarts el marcador ja reflectia un aclaridar 40-11.

Aleví Piscinas Aqua Alzira 2011-2012

En el tercer quart els nostres varen poder anular als pivots del Xàtiva i va poder competir, malgrat que també va perdre el quart que va ser prou igualat. 6-5 per arribar al descans amb 46-16.

Després del descans els pivots locals trobaren mes dificultats per anotar i el Piscinas Aqua Alzira feia punts gracies a jugades elaborades i d’estratègia. Algun baló perdien els nostres donant opcions als locals per endur-se el partit amb el resultat final de 72-21.

Ferran i Vicent foren els màxims anotadors per als nostres.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials