Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

 

CB CULLERA 44-62 JUNIOR BASE

(8-16 / 15-11 / 10-18 / 11-17)

Partit a priori no massa complicat el que es presentava per al Junior Base que visitava la pista de l’últim classificat. Eixida molt seriosa la dels nostres mentalitzats en tot moment de endur-se la victòria. En el cinc primers minuts el Junior Base aconseguia un parcial de 0-9 gracies a les eixides ràpides que els rebots de Igor facilitaven. Gracies al tirs lliures el Cullera començava a anotar però un altre parcial dels nostres deixaren el quart amb 8-16 per als nostres.junior base vs juventut xàbia (1)

En el segon quart el Cullera augmentà la intensitat defensiva cometent d’aquesta forma moltes faltes personals. El poc encert dels nostres des de la línia de 4.25 i un millor atac dels locals propiciaren que la distancia en el marcador s’acurtara fins al 23-27.

Desprès del decans el Junior Base va eixir molt agressiu fent un parcial de 0-10 en 5 minuts, gracies a nombroses recuperacions de baló i millorant la intensitat defensiva. El Cullera va tindre una tímida reacció deixant el marcador a la fi del tercer quart am 35-45.

El quart definitiu el Cullera ho va intentar amb una pressió a tota la pista, però el Junior Base va saber eixir be d’aquesta defensa. Carlos Peris feia 2 triples que incrementaren la diferencia, fins deixar el marcador amb 44-62 per als nostres que continuen en la part alta de la classificació. Carlos Chafes va ser el màxim anotador seguit per Carlos Peris i Rafa.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials