Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

62-53 VA SER EL RESULTAT D’UN ENCONTRE MARCAT PER EL MAL INICI QUE VA LASTRAR A LES NOSTRES FINS AL FINAL.

(14-8 / 12-12 / 16-15 / 20-18)

Després d’un inici de partit igualat (6-6 min. 7) l’equip local va anotar 2 triples de forma consecutiva marcant les primeres diferencies en el marcador. Les nostres, desencertades en atac aconseguiren només fer 8 punts. D’aquesta manera s’arribava a la fi del primer quart 14-8 per a les locals.

En el segon quart l’equip local arrancava molt mes accelerat. Només Susana amb 7 punts consecutius mantenien a l’equip dins del partit (20-14 min. 14) Una bona defensa, encara que només a ratxes, no va impedir que el rival anotara des de l’exterior amb uns percentatges molt alts que va impedir aproximar-se en el marcador malgrat la millora en atac.

En el tercer quart l’Alfàs de nou colpejava de nou, i amb 2 triples mes consecutius aconseguia la màxima diferencia a favor de les locals (35-25 min. 24) Les nostres donaren un pas endavant per intentar la remuntada i amb un 3-10 de parcial, deixaren l’encontre viu a falta de l’últim quart (42-35 min. 30)

En el quart definitiu les línies defensives del nostre Sènior Femení feren un gran treball col·lectiu, però en canvi es concediren moltes faltes (14 tirs lliures). Açò va ser aprofitar per les locals per impedir la remuntada de les nostres arribant d’aquesta forma al 62-53 final.

Bon repartiment de punts per part de tota la plantilla. Destacades Susana i Laura amb 10 i 9 punts respectivament.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials