Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Estos son els encontres d’aquest cap de setmana per al NBAlzira. Sis partits en el Fontana, començant ja hui dijous dia 8 amb el Sènior Femení.

NBAlzira Sènior “A” Masc. Vs CB Moncada

Dissabte 10 de Març a les 16.30 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 20.

El Sènior A comença un fase complicada del calendari amb tres partits consecutius front els equips que encapsa-l’en la lliga. El primer d’ells serà aquesta cap de setmana front el quart classificat el Moncada que du 12 victòries i 6 derrotes, o el que es el mateix, una victòria mes que els nostres que de guanyar-los empatarien sumant així la sèptima victòria consecutiva. En el partit d’anada el CB Moncada guanyà per 68-64. Esperem que el bon moment dels xicons d’Alberto Lahoz siga aprofitat i ens brinden una nova e important victòria.

Sènior A Vs Almussafes (9)

L’Alfàs Femení Vs NBAlzira Sènior Femení

Diumenge 4 de Març a les 17.00 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 19.

L’equip de Dani Cuenca no deu deixar passar l’oportunitat de sumar una nova victòria, que seria la sisena, en la pista de l’Alfàs del Pi, equip que va propiciar la primera victòria de les nostres en la lliga per 52-44. Jugar fora es un handicap, però el sènior femení ho donarà tot per continuar en aquesta segona volta tan bona que estan fent. L’Alfàs no ho ficarà gens fàcil ja que te un balanç millor que les nostres, estan sisenes am set victòries i vuit derrotes.

fem 25feb (3 of 6)

 

 

Blasmetal Aluminis NBAlzira Sènior “B” Vs La Font de la Figuera

Diumenge 10 de Març a les 16.30

Categoria Primera Zonal. Jornada 20.

El Blasmetal Aluminis no pasa per un bon moment de joc. Rebrà a la Font de la Figuera en vespres de festejos fallers. L’equip de la Font va guanyar ja el partit d’anada, però la sensació del Blasmetal Aluminis va ser la de un equip que va donar facilitats al rival. Que açò no pase aquest dissabte serà l’objectiu principal per començar a guanyar en la segon volta de la lliga.

senior b 25feb (1 of 6)

Aquestos son els encontres de la pedrera:

Junior Base Sportleader NBAlzira Vs Guadassuar

Dissabte 10 de Març a les 18.30

Categoría Junior Primera Zonal. Jornada 20.

L’últim classificat ens visita. El Guadassuar, amb només una victòria no deuria ser impediment per al nostre Junior Base per aconseguir una nova victòria, seria la sèptima consecutiva, per continuar ficant pressió als dos equips que tenen per davant en la classificació, l’Alfàs amb una derrota i el Denia amb dos. Els nostres son tercers amb tres derrotes. Si que es pot xicons!

junior base vs juventut xàbia (3)

 

 

CB Sueca Vs. Gruphac NB Alzira Cadet Masc.

Dissabte 10 de Març a les 9.00 hores.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 18.

El Gruhpac torna a la competició desprès de la jornada de descans. El CB Sueca serà el seu rival, i rebrà al líder, ocupant la quinta posició amb 8 victòries i 7 derrotes. Els nostres no es poden despistar per continuar guanyant i demostrar que els entrenaments ben fets tenen recompensa.

Cadete Gruphac vs Cadete Grana (10)

 

NBAlzira Cadet Grana

Aquesta jornada es de descans per al Cadet Grana.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 18.

Cadet Grana Vs Ondara (2)

 NBAlzira Cadet Fem. Vs Alginet B

Dissabte 10 de Març a les 09.00 hores.

Categoria Cadet Fem. I.R. Preferent. Jornada 18.

El quart classificat ens visita, i al igual que les nostres, venen de no jugar el dissabte passat. Així doncs, partit difícil el que es preveu per a les xiques de Inma que des de la part baixa de la classificació intentaran fer-ho el millor possible contra un dels equips mes complets de la categoria.

cadete femenino vs enguera (6)

 

Martínez Valls A Vs. Infantil Instituto Jarque NBAlzira Masc.

Dissabte 10 de Març a les 10.00 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Preferent. Jornada 18.

Tercers en la classificació, empatats amb el CB Tavernes que es segon, el nostre Infantil Instituto Jarque visitarà la pista del Martínez Valls A que es sisè amb vuit victòries i nou derrotes. De segur que si el joc es com el dels últims encontres, no hi deuria haver problema per endur-se un triomf de la capital.


Infantil Instituto Jarque Vs Escuelas Pías (13)

 

Sueca Vs. Infantil Grana Masc.

Dissabte 10 de Març a les 10.30 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Zonal. Jornada 18.

Els de Vicent Hervàs visiten la pista del Sueca, que des de la còmoda sisena posició que ocupen, no li ho ficaran gens fàcils als nostres que estan ara mateix en la novena plaça, però havent guanyat tres dels últims cinc partits. Per això, deuen afrontar amb confiança l’encontre i donar una xicoteta sorpresa en la pista de l’equip de la Ribera Baixa.


Infantil Grana 2011-2012

 

 

NBAlzira Aleví Piscines Aqua Alzira

L’Àleví Piscinas Aqua descansa aquesta joranda.

Categoría Aleví NP1 Jornada 18


alevín piscinas aqua vs picken claret (8)

Alberic Vs. NBAlzira Aleví Grana

Dissabte 10 de Febrer a les 11.00

Categoria Aleví 2ª Fase 7. Jornada 4.

Estrenar el caseller de victòries en aquesta segona fase es l’objectiu primordial de l’equip de Pau Ros. Un equip amb defensa zonal molt tancada i jugadors prou alts es el rival que li espera en Alberic. De segur que amb la lliçó apresa del partit de la primera fase, els nostres sabran atacar millor e intentar endur-se un bon resultat.


alevín grana vs alberic (2)

NBAlzira Benjamí Digitimpres.

Dissabte 10 de Març a les 10.00 hores

Categoria Benjamí Fase 2ª. Jornada 1

Per fi comença la segon fase per als benjamins després d’haver descansat en la primera jornada. Visitaran al Moixent B que en el partit inaugural la darrera setmana va perdre front l’altre equip dels tres que composen aquesta segona lligueta junt al nostre Benjamí, el Construcciones Antonio Samblas de Gandía, que ara es primer.

Vos esperem!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials