Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Óscar

Óscar intenta anotar davant l'oposició de dos jugadors del Montcada.

Es va tallar la ratxa. Després de set victòries consecutives, el sènior d’autonòmica va caure derrotat contra el quart classificat, el CB Montcada (74-76). En un partit amb múltiples alternatives, la victòria es va decidir en l’últim moment a favor dels visitants. Una cistella quan faltaven tres segons per al final li va donar la victòria al CB Montcada sobre el Nou Bàsquet Alzira que havia aconseguit empatar el duel a falta de 24 segons.

El CB Montcada va començar l’encontre amb més intensitat, la qual cosa els va permetre avançar-se en els primers minuts, gràcies a l’encert en els llançaments i a la bona lectura de la defensa local (7-11; min. 3). Però, a poc a poc, després d’un temps mort, el Nou Bàsquet Alzira va recuperar la iniciativa en el joc, mostrant una millor defensa i una imatge més sòlida, per a arribar al final del primer parcial amb un avantatge de 5 punts (27-22).

En l’inici del segon quart, la defensa alzirenya va frenar el ritme anotador dels visitants. El conjunt de l’Horta Nord va intentar frenar l’encert anotador dels nostres amb una defensa en zona, que els jugadors entrenats per Alberto Lahoz superaven gràcies a l’encert en els llançaments exteriors. Transicions ràpides, contracolps, bones circulacions de baló i en defensa el control del rebot permetien al Nou Bàsquet Alzira dominar el partit i incrementar el seu avantatge.

Alberto

Alberto va haver d'emplear-se a fons davant dels homes interiors del conjunt de l'Horta Nord.

El parcial en el segon quart va ser també favorable al Nou Bàsquet Alzira, que va anotar 17 punts, per tan sols 11 del Montcada, i s’arribava a l’equador del partit amb una diferència d’11 punts (44-33). Però en esta primera part també es va vore la rigorositat en l’arbitratge, que es va traduir en dues tècniques: una l’entrenador alzireny i una altra a la banqueta després de protestar una cistella que no va pujar al marcador en la darrera jugada de la primera part.

La represa va arrancar amb dos tirs lliures i possessió a favor dels visitants. En la segona part, el Montcada va dominar, encara que també és cert que mai no va arribar a distanciar-se per damunt dels sis punts.

L’equip visitant va multiplicar la seua intensitat defensiva i el Nou Bàsquet Alzira començava a trobar molts problemes en atac, molt atascat i amb poques idees ofensives. A més, la falta de constància defensiva dels nostres jugadors va permetre als visitants donar-li la volta a la situació i arribar al final del tercer quart per davant (53-57), després d’un parcial de 9-24.

Rafa y Carles

Rafa Ros i el júnior Carles Chafes intenten furtar-li el baló al base del Montcada.

El començament del darrer quart va ser un intercanvi de cistelles, però els jugadors alzirenys, que es mantenien en el partit gràcies a l’aportació anotadora de Rafa i Muri, continuaven sense estar fluits en atac, massa estàtics i perdent balons clars. El Nou Bàsquet Alzira, en un últim esforç, va reduir les distàncies en el quart final i, fins i tot, va recuperar la iniciativa en el marcador a falta de 4 minuts (71-68).

Però quan semblava que el triomf estava a l’abast, els visitants encara van tindre forces per a reaccionar. S’entrava en l’últim minut amb els dos equips empatats a 72, fins que una pèrdua de baló dels nostres sèniors, acabada en contraatac, donava un lleuger avantatge al Montcada.

Tot seguit, els alzirenys van empatar el partit a 74 després de dos tirs lliures anotats per Alberto Tejedor. Amb 24 segons per jugar, els jugadors entrenats per Alberto Lahoz van decidir defendre l’última possessió, però quan faltaven tres segons un llançament lliurat del Montcada va posar per davant als de l’Horta Nord. Els nostres sèniors van disposar d’una última possessió, però la jugada no va eixir i el triomf es va escapar.

Sense temps quasi a recuperar-se de la derrota, el Nou Bàsquet Alzira s’enfronta este dimarts al CB Maristes de València en partit avançat a la jornada fallera. Ara més que mai, ànim xicons…

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials