Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

La potent defensa de l’equip visitant deixà a les nostres amb una anotació massa curta per poder optar a la victòria. 25-59 va ser el resultat final.

(7-15 / 4-10 / 8-15 / 6-19)

Sènior Femení Vs Benifaio (4)

Laura lluita per penetrar en la zona rival.

Partit avançat degut als compromisos fallers i jugat el passat dijous 8 de vesprada. Amb quasi tota la plantilla present, el nostre Sènior afrontava un partit que a priori es presentava difícil a jutjar per la classificació, ja que les de Benifaió ocupen una còmoda segona posició en lliga.

El començament del partit era esperançador, amb una defensa zonal les nostres aconseguien mantindre a ralla el joc ofensiu de les visitants. Ràpids contraatacs permetien a les nostres obtindre mínims avantatges (4-2 min. 3) Un temps mort visitant desimposava la pressió defensiva visitant i les de Benifaió començaren a marcar diferencies, fins a la fi del primer període que finalitzà amb 7-15.

En el segon quart, el major ritme de les de Benifaió obligà a les nostres a cometre massa faltes. S’acumulaven vuit minuts sense veure cistella degut a la bona defensa del rival.

Sènior Femení Vs Benifaio (1)

L'alt nivell defensiu rival no permitia mai tirs còmodes.

Les de Benifaió també topaven en la defensa local ja que en vuit minuts tan sols anotaren 5 punts. En el temps restant del quart, dos cistelles de Laura, assistida per María i Marta impediren anar-se’n de vuit en aquest quart. Malgrat que al rival es mantenia en xifres acceptables en atac, les nostres no podien anotar amb fluïdesa. D’aquesta manera 11-25 reflectia el marcador al descans.

Ja en la represa el Sènior Femení eixí amb mes confiança. Tres cistelles arribaven en tan sols dos minuts (17-28 min. 22). El Benifaió tornava a endurir la defensa i frenà de colp el intent de aproximació i aconseguia tancar el quart amb un parcial de 2-12 que deixava el marcador amb 19-40 a falta d’un quart.

En el quart definitiu el cansament físic pasà factura i es va permetre al rival correr mes del compte deslluint el bon nivell defensiu mostrat fins el moment. El Benifaió feia 19 punts en aquest quart finalitzant l’encontre amb un clar 25-59 per a les visitants.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials