Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Un mal tercer quart deixa sense opcions al Blasmetal Aluminis front al quint classificat que guanyà 45-57. (12-20 / 17-2 / 5-21 / 11-10)

Senior B Vs La Font F. (5)

Els nostres pivots se les tingueren que veure front al pivot mes alt de la categoria.

Partit jugat el dissabte passat, on la Font de la Figuera, amb un equip mes contundent fisicament va endur-se la victòria malgrat a començar la segon part per davall en el marcador. El Blasmetal Aluminis contava amb la sempre importat baixa de Fèlix Lahoz.

En el primer quart amb un ritme que no afavoria el joc dels nostres veiem com l’equip de la Font trobava lloc en la pintura per anotar amb massa facilitat. La defensa no era tot lo intensa que el partit demandava. A més a més, en atac l’encert no era massa bo. Amb algun baló perdut quasi a la fi del quart provocava que els visitants guanyaren el període inicial per 12-20.

En el segon quart, conscients de que el partit passava per ficar-se les piles en defensa, s’aconseguia deixar als visitants amb 6 punts. Amb el Junior Rafa Ledesma encertadíssim en atac, el Blasmetal Aluminis donava la volta al marcador per encaminar-se als vestidors amb avantatje. 29-26.

El tercer quart va ser el que hipotecava les opcions a victòria dels nostres. El bon treball del quart anterior s’havia diluït. Un atac espès i una inconsistent defensa permetia traure una distancia en el marcador al rival que es preveia difícil de salvar. Amb 5 punts anotats en aquest quart, per 21 dels rivals, deixava el marcador amb 34-47 a falta de deu minuts.

En l’ultim quart el partit requeria mes ritme per anar retallant la distancia, però el partit va ser un intercanvi de cistelles que beneficià a l’equip contrari. El quart finalitzat amb el parcial de 11-10 va fer que la victòria viatjara a La Font per el marcador final de 45-57.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials