Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Alfred

Alfred es va mostrar molt encertat durant tot el partit i valent per atacar amb decisió la cistella contrària.

Trist victòria del cadet Gruphac Alzira a la pista de Sueca, on l’equip va fer probablement el pitjor partit de la temporada i en cap moment va demostrar la condició de líder invicte de la categoria, amb un joc totalment passiu, exempt d’intensitat i sense l’agressivitat defensiva que el caracteritza i el converteix en un conjunt amb un ritme inaccesible per a la majoria dels equips.

L’inici del partit ja va demostrar l’escassa intensitat i la falta d’ambició ofensiva del conjunt entrenat per Alberto Lahoz a l’hora de buscar l’anella contrària. Les diferències a favor dels locals eren mínimes, amb un marcador baix que reflectia la falta del qualitat i el nivell tan baix del partit. El Gruphac mostrava un joc carent d’associacions i no aprofitava les avantatges. Això unit a les concesions en el rebot defensiu, propiciava segones opcions per a l’equip local,  sempre prop de l’anella, que els de la Ribera Baixa no desaprofitaven. L’eixida d’Alfred a la pista canviava la dinàmica del partit i, amb 4 cistelles quasi consecutives, donava els primers avantatges per al nostre equip, a totes llums inmerescudes.

El segon quart va deparar una lleugera millora en els nostres cadets, però la falta d’opcions en el contraatac obligava al Gruphac a jugar en estàtic, on només l’omnipresent Alfred es mostrava encertat i valent per atacar amb decisió la cistella contrària. El protagonisme de l’àrbitre, excessiu en tot moment, mantenia a l’equip local en el partit gràcies als tirs lliures, en els que es mostraven prou encertats.

Al descans, la diferència a favor del Gruphac se n’anava fins als 13 punts (17-30), amb la sensació d’una evident millora defensiva, però continuava mostrant-se desencertat en el joc col·lectiu i desaprofitava nombroses opcions de còrrer i fer el joc ràpid i dinàmic que tant agrada al seu tècnic.

Cadet Gruphac

El cadet Gruphac es va imposar a Sueca en un partit molt gris en el qual no va demostrar en cap moment la seua condició de líder invicte.

El pas pels vestidors no va sentar gens bé als cadets, que es van mostrar molt més erràtics si cal, anotant només 3 punts en els 6 primers minuts. La defensa continuava sent prou consistent, però en els darrers 3 minuts, i a base de rebots ofensius i tirs lliures, el CB Sueca es ficava definitivament en el partit i deixava obert el resultat en l’últim quart.

Un parell de bones eixides al contraatac i algunes accions de mérit per part de Tino tornaven a allargar la distància fins als 10 punts al principi de l’últim període. Però de nou l’equip es va relaxar i va començar a cometre errades infantils en situacions d’avantatge i en passes clars, i l’equip local, amb intensitat i il·lusió, va tornar a ficar-se a 4 punts a falta dels últims 5 minuts.

La lluita de Tino baix dels taulers, el dinamisme d’Eric i la determinació d’Alfred per trencar la defensa local van propiciar un final de partit tranquil, amb una diferència per damunt dels 10 punts que no va fer justicia a la lluita i les ganes oferides per l’equip local, i al baix nivell de joc i intensitat del Gruphac, que en cap moment va jugar al seu verdader nivell i va mostrar un preocupant estat d’apatia individual i col·lectiva que fa perillar la imbatibilitat en els propers partits.

La única nota positiva de un partit molt gris del Gruphac Nou Bàsquet Alzira va ser el debut d’Albert. Esperem que s’integre prompte a la dinàmica del grup i comence a aportar coses positives a l’equip.

Un comentario para “EL CADET GRUPHAC S’IMPOSA AL SUECA EN UN PARTIT GRIS”

  • Vaidas says:

    Partid gris per la bona pressio del rival!

    I apart el final el arbit va fer una errada brutal expulsant al pivot dels locals en una falta inexistible.Aquest pivot haguera sigut decisiu kom ho estava fent durant tot el partit .

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials