Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

CB Moixent “B” 9 – 58 Aleví Piscinas Aqua Alzira

(0-9 / 4-12 / 0-13 / 2-7 / 1-12 / 2-5 )

 Partit còmode el que va tindre l’Aleví Piscinas Aqua Alzira en la visita al Moixent B. Ja des del principi el ritme va ser marcat per els nostres que amb bones defenses i eixides al contraatac pogueren anotar amb facilitat. El clar domini del rebot defensiu i ofensiu, tenint segones opcions de tir, va donar als nostres un ampli avantatge a la fi de la primera part que finalitzava amb 4-34 en el marcador.

En la represa era importat no relaxar-se per seguir competint al màxim, defenent fort i jugar en equip en atac per que tots pogueren sumar punts en atac. Els nostres continuaven dominant el rebot, podent així eixir ràpid al contraatac, finalitzant les possessions breument i amb encert. Així doncs l’encontre finalitzava amb 9-58 per als nostres en un enfrontament on tots el jugadors anotaren en atac gràcies al joc en equip i a que ningú va ser egoista de cara a l’anella. Enhorabona!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials