Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Junior Base 65 – 49 CB Pego

(15-14 / 11-13 / 21-10 / 18-12)

Partit que es preveia complicat ja que el Pego va ser capaç de guanyar al nostre Junior Base en el partit de la primera volta per dos punts.

junior base vs juventut xàbia (4)

Rafa entra a cistella en el partit front Xàbia.

El Junior Base va eixir amb una bona mentalitat defensiva, recuperant balons podent així fer un parcial de 8-2 en el inici de l’encontre, però poc a poc el Pego començà a tindre mes encert en atac, anotant amb molta mes facilitat. D’aquesta manera s’arribava a la fi del primer quart amb només un punt d’avantatge per als nostres. 15-14.

En el inici del segon període el nostre Junior Base va encadenar varies accions al contraatac fent un parcial de 9-0 que pareixia suficient per trencar el partit, però tot el contrari, l’equip de Pego, gracies al seu millor jugador, retallava distancies ràpidament. Açò, sumat a la sequera anotadora dels nostres feia que al descans l’equip que anava als vestidors amb avantatge fora el visitant amb 26-27.

A la represa el Junior Base va eixir amb un altre esperit, mes intens en defensa, eixint ràpid a l’atac, i amb penetracions contra la zona visitant va fer un parcial de 14-2. Pego, amb una tímida reacció va retallar un poc les distancies per finalitzar el quart amb 47-37 en l’electrònic.

En el quart final, amb inici positiu per als nostres que tornaren a fer un parcial de 8-2, el partit se trencà. El Pego intentava amb una pressió massa feble ficar-ho difícil als nostres, però de res va servir, arribant a la fi del encontre amb 65-49 per als nostres. Amb aquesta victòria el Junior Base s’afiança en la tercera plaça amb opcions de jugar per l’ascens.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials