Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

L’OLLERIA 79 – 57 BLASMETAL ALUMINIS

(22-13 / 15-16 / 22-8 / 20-20)

Blasmetal Aluminis

El partit va començar amb el ritme que marcava el veterà equip local que amb un boníssim encert de cara l’anella, tant en mitjana i llarga distancia, aconseguia fer 22 punts en aquest quart, gràcies també a la feble defensa del Blasmetal Aluminis que es veia sobrepassada amb massa facilitat.

En el segon quart els guarismes s’equilibraren. La defensa del Blasmetal Aluminis ja no es veia sobrepassada amb tanta facilitat, no varen haver tantes concessions en el rebot defensiu i l’encert en atac era millor, però malgrat haver guanyat aquest quart per 15-16 no va poder servir per remuntar el desavantatge.

La tasca era clara en la represa: continuar amb el bon treball del segon quart. Però tot el contrari es el que va passar. L’equip local tornava a ser el del primer quart, amb percentatges en el tir impressionants, cada atac era aprofitar per anotar, mentre que els nostres no trobaven manera d’atacar amb fluïdesa. 22-8 va ser el parcial que malauradament deixava l’encontre sentenciat.

En el quart final, amb moltes mes concessions per part dels dos equips en defensa, l’encontre va ser un correcarrers amb intercanvi mutu de cistelles. 20-20 va ser el parcial per finalitzar el partit amb el marcador de 79-57, cosa que obliga al Blasmetal Aluminis a guanyar al seu rival directe per evitar el descens, el Carlet en la seua pista.

La nota positiva va ser l’aportació de Dani Ibañez, autor de 21 punts.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials