Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

CARCAIXENT 54-36 SÈNIOR FEMENÍ

Senior Femenino Vs Carcaixent

Laura intenta taponar a Meli, exjugadora del NBAlzira.

(14-5 / 17-10 / 10-10 / 13-11)

La falta de ritme va marcar el joc de les nostres en el inici de l’encontre. Tampoc el Carcaixent pareixia estar massa encertat en els primers compassos, però poc a poc, sobre tot a la fi del quart que va ser quant les cistelles locals entraven amb mes facilitat, el Carcaixent infligia un alarmant 14-5.

En el segon parcial poc a poc les nostres trobaven l’anella. Susana, Elena i Núria s’encarregaven d’anotar, però cada cistella nostra era neutralitzada per una rival fent difícil apropar-se en el marcador. Malgrat que en aquestos moments la defensa funcionava prou be el Carcaixent no afluixava en atac aprofitant-se dels balons furtats gràcies a la seua pressió que les va donar oportunitat de furtar balons i finalitzar amb contraatacs. Al descans 31-15 per a les locals.

Senior Femenino Vs Carcaixent

La nostra defensa tanca el rebot defensiu.

Desprès del descans el Carcaixent començava anotant establint la màxima diferencia en el marcador 35-15 min. 22, però amb un parcial de 1-10, amb sis punts seguits de Rebeca, va permetre a les nostres apropar-se 36-25 al minut 26. El Carcaixent va respondre amb un parcial 5-0 deixant de nou les coses com al inici de quart. (41-25).

En l’últim quart es va veure un intercanvi de cistelles que per a res servia al nostre Sènior per poder inquietar a les locals que controlaven el partit sabent administrar el seu avantatge. D’aquesta manera la fi del encontre arribava amb 56-36.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials