Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Estos son els encontres d’aquest cap de setmana per al NBAlzira.

NBAlzira Sènior A Masc. Vs Alcasser A

Dissabte 31 de Març a les 18.30 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 23.

El nostre Sènior Masculí porta dos resultats negatius amb una molt baixa anotació, dos partits que els a deixat en la setena posició amb 11 victòries i 9 derrotes. Amb la visita del Alcasser A, que ocupa la posició novena amb 6 victòries i catorze derrotes, esperem que els xics de Alberto Lahoz puga retrobar-se amb el bon joc i les altes anotacions que ens tenia acostumats. Cal dir que l’Alcasser va guanyar als nostres en el partit d’anada en un partit un tant estrany per part dels nostres.


Sènior A Vs Almussafes (25)

NBAlzira Sènior Femení Vs Dènia

Dissabte 31 de Març a les 16.30 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 23.

El colíder ens visita. El Dènia Cafemax situat en la segon posició amb només una derrota en desset partits vindrà a jugar un partit en el que les nostres tindran que donar la seua millor versió per fer un partit competitiu malgrat que la tasca es preveu difícil.

Sènior Femení Vs Benifaio (2)

 

 

Blasmetal Aluminis NBAlzira Sènior “B” descansa aquesta jornada

Categoria Primera Zonal. Jornada 23.


senior b 25feb (1 of 6)

Aquestos son els encontres de la pedrera:

Algemesí Vs. Junior Base Sp0rtleader NBAlzira

Dissabte 31 de Març a les 16.00

Categoría Junior Primera Zonal. Jornada 23.

La pelea per poder optar al ascens passa per guanyar a un dels pocs equips que han pogut guanyar al nostre junior a casa. L’Algemesí amb 11 victòries i 10 derrotes que el situen en la quinta posició, rebrà als nostres que intentaran no deixar passar l’oportunitat de sumar una victòria mes front un bon equip.

junior base vs juventut xàbia (3)

 

 

Cadet Grana NB Alzira Vs. Gruphac NB Alzira.

Dissabte 31 de Març a les 9.00 hores.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 21.

El derbi d’equips cadets del club torna per a la segona volta. Tots dos equips mantenen les mateixes característiques que en el partit d’anada: mentre el Gruphac es líder el Cadet Grana, que actuarà com a local, es el cuer de la categoria. Amb la confiança que dona jugar entre amics, segur que els de Rafa Ros jugaran amb mes ambició front als de Alberto Lahoz, encara que aquestos segur que es presenten amb la intenció de tornar al joc de la primera volta, ja que pareix que en els últims partits han perdut un poc de efectivitat. Sort als dos i gaudiu del basquet per davant de tot.

junior base vs juventut xàbia (9)


Cadete Grana Vs Sueca (9)

NBAlzira Cadet Fem. Vs Oliva

Dissabte 31 de Març a les 10.45 hores.

Categoria Cadet Fem. I.R. Preferent. Jornada 21.

Les xiques afronten la part final de la lliga amb una millora en el joc considerable, que encara que sino les ha dut a sumar cap victòria, si que han pogut pelear per endur-se el partit front equips de la part alta. Ara, front al octau classificat amb 7 victòries i 12 derrotes, intentaran plasmar la seua millora amb una victòria.


cadete femenino vs enguera (6)

 

Xàtiva Vs. Infantil Instituto Jarque NBAlzira Masc.

Dissabte 31 de Març a les 12.00 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Preferent. Jornada 21.

Duel en el mes alt de la lliga. El Xàtiva, primer amb 18/2 rebrà al nostre Infantil Instituto Jarque que es segon amb 17/3. El Xàtiva va endossar un dur correctiu en el partit d’anada. Per això, i per l’objectiu de ficar terreny pel mig amb el tercer classificat, els nostres xicons intentaran fer el seu millor joc per tornar a Alzira amb un resultat que ens provocarà molta alegria. Ànim!

Infantil Instituto Jarque Vs Escuelas Pías (13)

 Alginet B Vs. Infantil Grana Masc.

Dissabte 31 de Març a les 18.00 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Zonal. Jornada 21.

Partit difícil per als xiquets de Vicent Hervàs que visitaran la pista de un dels equips punters. Mentre que els nostres estan classificats en la posició onze, l’Alginet està en la tercera, per lo que les opcions a victòria son complicades i passen per fer el millor dels partits del nostre Infantil Grana.


infantil Grana (3 of 4)

NBAlzira Aleví Piscines Aqua Alzira

L’Àleví Piscinas Aqua descansa aquesta joranda.

Categoría Aleví NP1 Jornada 18

Partit complicat para el Aqua Alzira contra el Moixent que esta 4º en la classificació amb 8 victòries i 8 derrotes per 5 victòries i 10 derrotes del Aqua Alzira. Esperem que els entrenaments d‘aquesta setmana donen els seus fruits contra aquest rival.

L’Aleví Piscinas Aqua també jugarà el divendres un partit aplaçat, será el Almassera vs Aqua Alzira a les 18:30. Partit aplaçat del dia 17 de març on el nostre aleví es juga pujar una posició en la classificació, ja que l’Almassera esta 6º i el nostre aleví 7º, esperem puguen treballar de valent i endur-se la victòria.


alevín piscinas aqua vs picken claret (8)

NBAlzira Aleví Grana Vs. Algemesí

Divendres 23 de Març a les 18.00

Categoria Aleví 2ª Fase 7. Jornada 6.

D’esprés de guanyar en l’ùltim partit de lliga contra l’Algemesí ara toca Carcaixent que esta en les posicions capdavanteres, esperem que l’alevi grana puga treballar per aconseguir la segona victòria en esta fase.

alevín grana vs alberic (2)

NBAlzira Benjamí Digitimpres Vs Moixent B

Dissabte 31 de Març a les 12.15 hores

Categoria Benjamí Fase 2ª. Jornada 5

Desprès de guanyar l’últim partit de lliga contra el Gandia ara li toca el Moixent, equip que ha perdut els seus 2 partits de la segon fase. Esperem la victòria per optar al quarts de final de la competició.

Vos esperem!!!


Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials