Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Carlos

Carlos va estar encertat tant dins com fora de la pintura, sobre tot en la segona part.

L’equip Júnior masculí Base Sportleader Alzira s’enfrontava dissabte a un rival dur i complicat com el CB Algemesí, únic equip que, de moment, ha guanyat als jugadors entrenats per Fran Pérez “Villa” al pavelló Fontana Mogort, en el partit corresponent a la primera volta.

El conjunt alzireny va saltar a la pista especialment motivat i va començar a marcar diferències des de ben prompte, gràcies a dues jugades de cistella i falta personal de Rafa, mentre que l’Algemesí només podia anotar per mitjà de les penetracions dels seus jugadors exteriors. D’esta manera, s’arribava al final dels primers deu minuts amb un resultat de 15-18 favorable als nostres.

L’eixida del segon quart, amb un parcial de 2-9, li va permetre al Base Sportleader aconseguir una xicoteta renda que va poder mantindre fins arribar al descans (27-35).

Ja en la represa, i gràcies a un altre parcial de 2-9, amb Carlos Peris anotant des de dins i des de fora de la pintura, els nostres júniors van incrementar l’avantatge fins als 15 punts, que l’Algemesí va poder rebaixar al final del tercer període fins al 38-50 que encara li donava esperances quan encara quedaven deu minuts per disputar-se.

Però una nova eixida en tromba del Base Sportleader en l’ultim quart, amb un parcial de 2-11 –6 punts de Carles Xafes i 5 de Mario– va posar la màxima diferència en el partit (39-61). El final del partit va ser tranquil per als jugadors entrenats per Fran Pérez “Villa” i el marcador final va ser de 50-68.

Al remat, important victòria del Base Sporleader Alzira que li permet mantenir-se en la tercer posició de la classificació, amb una aportació destacada de la tripleta formada per Carles Xafes, Carlos Peris i Rafa.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials