Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
SÉNIOR FEMENINO

L'aportació de Laura, amb 11 punts, 10 rebots i 3 recuperacions, haguera pogut ser major de no ser pels problemes de faltes.

El sènior femení del Nou Bàsquet Alzira va complir amb nota en el partit que li enfrontava dissabte al líder de la categoria, el Dénia BC, sobre tot en la primera part, en què va tenir al rival contra les cordes i tan sols un mal minut final va impedir a les nostres jugadores anar-se’n al descans amb avantatge.

Les jugadores entrenades per Dani Cuenca van saltar a la pista especialment concentrades i van marcar les primeres diferències de la mà de Rebeca i Susana (6-0 min. 2). El tècnic visitant va demanar un temps mort i va pujar la línia de pressió, la qual cosa va fer despertar a les seues jugadores que començaren a anotar amb un triple.

A partir d’este moment, les de la Marina es van seguir atascant contra la defensa en zona plantejada per les nostres jugadores, tot i que començaven a moure el baló  amb més calma i buscaven els forats que poc a poc creaven amb els seus talls. Quatre punts més de Susana i Laura mantenien al Nou Bàsquet Alzira per davant al final del primer parcial (10-7) davant un rival desesperat per les dificultats que trobaven i la falta d’encert en atac.

El segon quart va arrancar de la mateixa manera que el primer: amb una cistella i falta personal de Laura que posava la màxima diferència al marcador (13-7 min 12), encara que, tot seguit, va cometre dos faltes personal seguides que la van condemnar a la banqueta la resta del quart, una baixa sensible per a l’equip.

Sénior femenino

L'escassa producció anotadora durant el segon i el tercer quart va condemnar a les jugadores entrenades per Dani Cuenca.

Poc a poc el líder anava trobant el camí cap a la cistella i només Susana i Esme, amb dos punts cadascuna, eren capaces d’anotar, la qual cosa era suficient per a mantenir-se per damunt en el marcador (17-14 min 18). No obstant això, un mal minut final, amb vàries faltes comeses, va permetre al Dénia sumar 5 punts sense resposta, que les va posar per davant per primera vegada quan faltaven 15 segons per a arribar al descans (17-19).

En la represa, es va vore a un Dénia amb moltes més ganes en defensa, disposat a anotar en contraatac tot el que no podien sumar en estàtic. Un parcial d’inici de 2-8 li va servir al conjunt visitant per a marcar les primeres diferències importants (20-29; min 27). El Nou Bàsquet Alzira va començar a tindre dificultats per a mantindre el ritme, cosa que va aprofitar el rival per a anar-se’n en el marcador de manera lenta però definitiva (23-35 min 30). El conjunt alzireny, amb prou faenes va anotar 13 punts en 20 minuts de joc (entre el minut 10 i el 30), malgrat que el nivell defensiu seguia sent bo.

En l’últim quart, es va repetir la història amb un Dénia decidit a sentenciar el partit per la via ràpida amb un parcial de 6-0 (23-41) aconseguint un avantatge que mantindria fins al final, amb uns últims 8 minuts molt dignes de les nostres jugadores.

Al remat, i malgrat el resultat, bon partit en línies generals de les jugadores entrenades per Dani Cuenca, amb l’única pega de l’escassa anotació en el segon i el tercer quart, que va impedir a les nostres xiques mantindre el ritme anotador del Dénia, que es jugava la primera posició en la classificació amb el Bocairent, pròxim rival del nostre equip.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials