Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Vicent

Els triples de Vicent van ser decisius en el segon quart per a començar a marcar diferències en el marcador.

El sènior masculí del Nou Básquet Alzira es va reconciliar amb la victòria a costa del CB Alcàsser (84-61) després d’una ratxa negativa de tres derrotes consecutives. Després d’un primer període igualat, la victòria dels homes entrenats per Alberto Lahoz es va forjar en un bon segon quart, en el qual un parcial de 30-17 va decantar el partit del costat dels alzirenys.

Els primers punts van ser per als visitants (0-4; min. 3), però els jugadors alzirenys van reaccionar i Vicent anotava un triple que posava als nostres per davant (7-4; min. 5). De totes maneres, el Nou Bàsquet no trobava el ritme de partit, despistat en defensa i sense les idees clares en atac, davant un Alcàsser  ordenat que castigava amb el seu joc interior en el primer període, que va finalitzar amb un 19-16, després d’una cistella de Rober sobre la botzina.

Quan encara no s’havien acabat els primers deu minuts, Alberto es retirava amb una petita bretxa en la part superior de la cella esquerra, després de rebre un colp involuntari d’un rival. El colp va fer que el capità haguera d’abandonar el partit. La nota positiva la va posar la reaparició de Frank, que després d’uns  mesos de baixa per lesió va disposar de minuts ja en el primer quart.

Els jugadors alzirenys van eixir amb una altra mentalitat en el segon quart i això es va traslladar a l’electrònic amb un 34-27 en apenes cinc minuts. Un parcial de 7-0 cimentat en la millora defensiva i l’encert en el tir exterior, amb uns bons minuts d’Óscar i els triples de Vicent, va facilitar que els nostres se n’anaren en el marcador (41-27; min. 18). Les recuperacions en defensa i els contraatacs posteriors –amb mate inclòs d’Óscar– van elevar la diferència fins a arribar al descans amb un 49-33.

Alberto

El capità Alberto es va haver de retirar en la primera part per un fort colp en la cella que va necessitar atenció mèdica.

El pas pels vestidors va ser molt millor per als alzirenys, que van augmentar la diferència fins als 20 punts (55-35) per a acabar amb les esperances de l’Alcàsser. No obstant això, les errades ofensives i les pèrdues de baló van impedir que el Nou Bàsquet Alzira posara la sentència al partit en el tercer quart.

A més, els interiors alzirenys trobaven moltes dificultats per tancar el rebot defensiu, la qual cosa donava segones opcions a l’Alcàsser que li servien per a mantenir la diferència. L’eixida de nou a la pista de Frank semblava que li donava un altre aire a l’equip, però una tècnica assenyalada a Rafa per protestar una falta en atac servia als visitants per a reduir el desavantatge per baix dels 20 punts al final del tercer període (68-49).

L’últim quart, amb tot decidit, només va servir per a saber quin seria la diferència final. A l’últim període s’arribava amb un avantatge de 19 punts, i, després dels dos minuts inicials en els quals cap dels equips va estrenar el marcador, els nostres van tornar a ampliar l’avantatge per damunt dels 20 punts. Amb el Nou Bàsquet Alzira dominant el marcador, el partit va entrar en una fase d’anada i tornada d’una cistella a l’altra. L’equip entrenat per Alberto Lahoz va aconseguir arribar als 24 punts de diferència (83-59) fins a arribar al definitiu 84-61.

Amb aquesta victòria balsàmica, el Nou Básquet Alzira acaba amb tres partits consecutius sense conèixer el triomf a l’espera de visitar la pròxima jornada una altra pista difícil, la del CB Alginet.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials