Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Júnior Base Sporleader

Amb la victòria contra el Carcaixent, el Base Sporleader s'assegura la tercera plaça i manté les opcions d'aconseguir la segona posició, que li donaria l'ascens.

El júnior masculí Base Sportleader Alzira afrontava este cap de setmana un partit que es preveia disputat contra el CSA Carcaixent, en un duel comarcal que enfrontava al tercer i al quart classificat.

Els jugadors entrenats per Fran Pérez “Villa”  van eixir disposats a trencar el partit gràcies a un parcial de 9-0 en els primers cinc minuts, fruit de la intensitat defensiva. Però després d’un bon inici dels nostres, el Carcaixent va començar a anotar i l’avantatge del Base Sporleader no va anar a més, de manera que es va arribar al final del primer quart amb el resultat de 19-11.

El segon període va estar marcat per les errades defensives del Base Sporleader, que el van dur a cometre nombroses faltes personals. El Carcaixent va anar a la línia de tirs lliures en moltes ocasions i això, unit a la sequera anotadora dels nostres júniors, va fer que el marcador s’ajustara al descans (26-22).

En la represa, l’eixida a la pista del Base Sporleader va ser més intensa, però l’equip visitant, amb un par de triples i dues cistelles del seu base, aconseguia aguantar en el marcador. No obstant això, un parcial de 9-2 en els últims tres minuts del quart va deixar el resultat en 51-38 a falta d’un quart.

En el darrer període, el CSA Carcaixent es va acostar un parell de voltes fins als sis punts, però no va ser capaç de reduir la diferència en cap moment i el Base Sportleader es va emportar la victòria amb un marcador de 67-57. Este resultat li val per a assegurar-se la tercera posició quan encara falten dos jornades per al final de la lliga i mantenir les seues opcions de poder aconseguir la segona plaça que li donaria l’ascens a Preferent. A continuar treballant, xicons…

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials