Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
NBA-ALGINET

El Nou Bàsquet Alzira no va deixar de lluitar i de donar la cara fins al final, però la reacció va arribar massa tard.

El sènior d’autonòmica va caure derrotat diumenge davant del CB Alginet (60-53), en un partit en el que l’equip entrenat per Alberto Lahoz no va poder plantar cara a la pista d’un dels primers classificats de la lliga.

Des de l’inici del partit el Nou Bàsquet Alzira va anar a remolc en el marcador, amb diferències en contra que rondaven els 7 punts, i anotant amb moltes dificultats, només a base de jugades aïllades i d’individualitats. L’entrada en la pista de Rober va permetre dominar el rebot defensiu i parar les segones opcions del pivot local Joan Franco. Així i tot, s’arribava al final del primer parcial per darrere (18-10).

Al llarg del segon quart, el CB Alginet va mantindre les diferències al voltant dels deu punts (24-14, 29-19), fins a arribar a l’últim minut, en què un parcial de 8-5 favorable als locals, amb dos triples quasi consecutius, va ampliar l’avantatge fins als 13 punts al descans (37-24). L’equip alzireny desaprofitava contraatacs clars i les errades en la selecció dels llançaments passaven factura en l’electrònic.

El pas pels vestidors no donà l’efecte esperat i, gràcies a un parcial de 5-0 en els tres minuts inicials, el desavantatge es va disparar fins als 18 punts. La pressió a tota la pista i la defensa zonal, amb Robert a la posició central, va possibilitar un parcial 7-9 d’ací al final del tercer quart. Però les bones accions defensives del Nou Bàsquet Alzira es topaven amb les mateixes mancances ofensives i les continues errades.

Amb el partit pràcticament sentenciat, l’inici de l’últim quart va ser prou igualat i cap dels dos equips va poder anotar durant els primers quatre minuts. L’entrada de Fèlix i Frank va donar consistència al joc exterior. Les recuperacions de baló i les cistelles fàcils van permetre ajustar la diferència i rebaixar-la fins als 10 punts quan faltaven dos minuts per al final. El Nou Bàsquet Alzira no va deixar de lluitar i de donar la cara, però la reacció va arribar massa tard i només va servir per a maquillar el resultat final (60-53).

Després d’esta derrota, el conjunt entrenat per Alberto Lahoz posarà fi a la temporada com a local dissabte que ve, a les 18.30 h, al pavelló Fontana Mogort, contra el Bàsquet Silla, esperem que amb una alegria per a l’afició. Vos esperem a tots.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials