Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

BOCAIRENT 91-37 SÈNIOR FEMENÍ

(16-10 / 18-9 / 22-10 / 35-8)

El parit començava amb una imparable jugadora rival, la numero 4, que inspiradíssima va ser capaç de fer 10 punts seguits en els primers compassos deixant una significativa distància en el marcador ja en el minut 6 (12-2). A partir d’ací, una cistella de Susana i 6 punts de Esme deixaren el marcador amb 16-10 en aquest primer període.

En el segon quart un nou parcial de 10-0 ens tornava a deixar contra les cordes. Una mínima millora en l’apartat defensiu i mes encert en atac aconseguia parar al Bocairent que no va augmentar mes la distància encara més. (34-19 min. 20)

En el tercer període una abaixada física i el problema en les faltes començaren a passar factura. Les locals mentre tant, augmentaven la intensitat física en el seu joc, cosa que les va permetre fer un altre parcial de 10-0. Dos cistelles de María y Elena feren espavilar a l’equip, i aturaren el increment de la diferencia.

En el últim quart es va un Bocairent que passà per damunt de les nostres, que totalment entregades es deixaren fer un 18-1, per finalitzar el quart amb un 35-8, destrossant el relatiu bon paper de la primera part.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials