Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Junior Base 50 – 74 Dènia B

(5-23 / 11-23 / 11-20 / 23-8)

Junior Base Vs Denia

Jesús ho intenta des del triple.

El segon classificat ens visitava, equip amb tan sols dos derrotes en lo que portem de lliga, amb la intenció de no deixar escapar la segona plaça del campionat. Els visitans eixiren a l’encontre molt mes centrats i agressius, tant en defensa com en atac. Aconseguint 4 triples i aprofitant el poc encert local deixaren el marcador amb 5-23.

 

En el segon quart el Junior Base millorà gracies a les eixides a la contra, però la defensa permetia nombroses penetracions dels exteriors. 16-46 era el marcador al descans, evidenciant el bon partit d’uns i roïns dels altres.

 

Després del descans les coses no canviaren molt. La defensa continuava sent massa feble i el Dènia ho aprofitava amb penetracions i tirs exteriors. Mentre els només destacaven algunes aportacions individuals que de poc servien.

 

En l’últim quart el Juniro Base va reaccionar, amb triples de Carlos Peris, Edi e Igor l’equip agafava confiança. Es va veure per moments un joc alegre en atac i una defensa mes organitzada. Malgrat aquesta reacció, els punts arribaven massa tard, i encara que el parcial va ser contundent, 23-8, no va servir per contrarestar la renda que el Dènia ja havia aconseguit.

Junior Base Vs Denia (1)

 

A la fi 50-74 per als visitants, deixant als nostres tercers en la lliga a falta d’un sols partits. Ara l’única opció per optar a l’ascens seria que l’equip A del Dènia que esta en preferent no pujara, impedint al Dènia B l’ascens i servint-lo en safata als nostres.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials