Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Blasmetal Aluminis Vs Godella (10)

Raul penetra a cistella.

Partit plantejat per Pepe Borrull amb pressió a tot el camp a l’home que va permetre agafar un xicotet aventatge 14 -6 al minut 6, peró les faltes continuades en lo que restava de quart va fer que el Godella s’apropara al marcador.

En el segon quart se va repetir la tònica del primer quart, 32-21 al minut 6 i moltes per part de la nostra defensa. D’aquesta forma arribava la fi de la primera part amb 37-32 per als nostres.

En la represa la major intensitat per part el Blasmetal Aluminis es va reflectir clarament, augmentant la diferencia a 14 punts. L’equip contrari pràcticament anotava nomes amb tirs lliures. 24-16 va ser el tanteig d’aquest quart que cimentava la victòria local.

L’últim quart seguirem amb la mateixa intensitat augmentant la diferencia final.

Blasmetal Aluminis Vs Godella (4)

Pepi va fer el seu millor partit de la temporada.

22-15 en el període definitiu per deixar el marcador amb 83-62.

Destacats en anotació, Fèlix amb 21 punts, Villa amb 13 i Bernat amb 10.

En aquest partit el Blasmetal Aluminis jugava l’últim partit de la temporada a casa, i amb el recolzament del nombrós públic va poder guanyar un partit després de una segona volta molt irregular que l’ha dut a estar en la posició dècima empatat amb el Carlet.

Aquest proper diumenge a les 17 hores el Blasmetal Aluminis jugarà a Tavernes l’últim partit de la temporada amb l’opció de adelantar al Carlet en cas de guanyar, ja que aquest equip que ara el novè descansa aquesta jornada.

Blasmetal Aluminis Vs Godella (11)

L'equip jugà l'últim partit a casa.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials