Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Desprès d’haver perdut el partit  de la darrera setmana que l’enfrontava al Gandía, el Digitimpres no aconseguia mantindre la primera plaça de la segon fase. Aquesta seria per al Gandía gracies al basquet average ja que els nostres els guanyaren a casa. Però, aquest dimecres em sabut que l’equip de Pep Borrull jugarà la fase final de la lliga gracies a ser el millor segon equip de tots els grups.

Serà a partit únic aquest dissabte dia 28 a les 16.30, i al no passar com a primer de grup, el Digitimpres deurà jugar com a visitant. El rival es un dels mes forts de la categoria, el Nou Basket Xàtiva A, però esperem que els nostres juguen el seu millor bàsquet per poder passar a semifinals.

De ser així, el rival seria el guanyador de l’eliminatòria entre el Genovés i Gandía. L’altra part del quadre de semifinals està composta per El Pilar A vs Escolapias i Valencia Basket Vs Godella.

El trofeu al millor equip Benjamí de la província està en joc, i el nostre Benjamí Digitimpres estarà allí per donar-ho tot després d’una temporada regular magnífica. Pase el que pase en aquest play-off, enhorabona al Benjamí Digitimpres.

 

Benjamí Digitimpres 2011-2012

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials